sugeng rawuh

Babagan Kita

Madeg ing taun 2010

Etagtron minangka perusahaan teknologi tinggi sing nawakake platform manajemen profesional, solusi RFID cerdas, lan pencegahan rugi cerdas wiwit taun 2010. Kanthi teknologi inti RFID lan EAS, lapangan bisnis kita tuwuh saka sektor ritel menyang sektor logistik otomotif. Nggunakake teknik cerdas sing maju lan inovatif, kita kanthi efektif bisa mbantu perusahaan kasebut nyadari manajemen rantai utuh sing cerdas lan transformasi mode 'Eceran Anyar' liwat identifikasi data gedhe, kemampuan dilacak lan optimalisasi ing platform cloud. Kita nawakake layanan profesional kalebu konsultasi, desain, R&D, eksekusi lan pelatihan kanggo ewonan merek terkenal ing saindenging jagad.

sektor

Nyegah Mundhut

Solusi inovatif kami dirancang kanggo mbantu hypermarket, supermarket, Toko sandhangan, Toko Digital, lsp, kanggo nglindhungi dagangane, nyegah nyusut lan nglawan ancaman sing ditindakake kriminal ritel - nalika isih menehi pengalaman tanpa gesekan kanggo para pembeli. Etagtron minangka prioritas utama pencegahan kerugian sing uga nyedhiyakake visibilitas sing luwih gedhe kanggo nyuda lan nambah efisiensi operasional.

PANAS
Didol

Digital Shop
  • Dawa: 200mm

  • Jembar: 123mm

  • Dhuwur: 1460mm