page banner

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang? 

Kita produsen.

Dununge pabrik sampeyan?

Pabrik-pabrik kita, siji ana ing Shanghai, China lan sing sijine ana ing Hangzhou, provinsi zhejiang, China.

Kepiye cara njupuk conto? 

Sugeng kontak karo kita liwat email utawa alibaba kanggo conto apa wae. Kita diajeni kanggo menehi conto. 

Kepiye pabrik sampeyan babagan QC? 

Kualitas prioritas. Kita mesthi nganggep kualitas minangka perkara sing paling penting sajrone proses produksi. Pabrik kita wis entuk sertifikat ISO9001 lan CE.

Apa layanan penjualan sampeyan?

Kita nawakake jaminan kanggo produk lan duwe tim layanan purna jual khusus.

Apa MOQ sampeyan?

Jumlahe bisa ditampa kanthi pesenan sampeyan, lan regane bisa nego kanthi jumlah akeh.

Kapan sampeyan ngirim pangiriman?

Kita bisa nggawe pangiriman sajrone 3-10 dina kerja miturut jumlah pesanan sampeyan.

Pengin kerja sama kita?