page banner
  • UHF RFID Gate for People Access Control and Asset Tracking-PG506L

    Gerbang RFID UHF kanggo Kontrol Akses Wong lan Pelacakan Aset-PG506L

    Antena RFID tanggung jawab kanggo ngetokake lan nampa ombak sing ngidini kita ndeteksi chip RFID. Nalika chip RFID nyebrang lapangan antena, mula bakal diaktifake lan ngetokake sinyal. Antena nggawe lapangan gelombang sing beda lan nutupi jarak sing beda-beda.

    Jenis Antena: Antena polarisasi bunder bisa digunakake paling apik ing lingkungan sing orientasi tag beda-beda. Antena polarisasi linier digunakake nalika orientasi label dikenal lan dikontrol lan mesthi padha. Antena NF (Near Field) digunakake kanggo maca tag RFID sajrone sawetara sentimeter.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG506L

    Tipe: sistem RFID

    Ukuran: 1517 * 326 * 141MM

    Werna: putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ