page banner

Toko Ritel EAS 58khz AM Toko Klambi Alarm Anti-nyolong Aystem Gate-PG400

Katrangan singkat:

Fitur sistem AM sing kuat, dirancang kanthi fokus ing deteksi label perekat, reliabilitas, lan keluwesan sing kuat. Sistem AM alas iki cocok kanggo lingkungan apa wae, kanthi kinerja sing ana ing pucuk pasar keamanan ritel.

Sistem AM unggul ing lawang mlebu sing gedhe utawa akeh sing ngungguli pesainge, lan bareng karo bingkai ABS modern awet nanging apik banget, kanthi ruang kanggo spanduk pariwara.

Barang Skhusus

Jeneng merek: ETAGTRON

Nomer Model: PT309

Tipe: Sistem EAS AM

Ukuran: 1560 * 420 * 20MM

Werna: putih

Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ


Detail Produk

Tag Produk

Produk Katrangan

Toko Pakaian Alarm Anti-nyolong Sistem EAS

Bisa nutupi area sing luwih jembar kanthi luwih sithik unit. Potongan fisik sing luwih sithik tegese biaya instalasi lan pangopènan mudhun.

Kabeh ing siji antena desain. Instalasi gampang.

Jarak deteksi bisa tekan 3,6m kanthi mung rong antena.

Sampeyan bisa nambah antena adhedhasar jembaré mlebu.

EAS-AM-58Khz-retail-anti-theft-eas-system-devices-door-sensor-alarm

Jeneng produk

EAS AM System-PT309

Frekuensi

58 KHz (AM)

Materi 

ABS

Ukuran kemasan 

1560 * 420 * 20MM

Jangkauan deteksi

0.6-2.8m (depneds ing label & enviornment ing situs)

Model kerja

Master + Budhak

Voltase opreasi

110-230v 50-60hz

Input

24V

Detil utama sensor keamanan toko sandhangan:

1. Awak plastik ABS berkualitas tinggi;

2.Master pedestal bisa digunakake kanthi deteksi sing apik; Nalika Reciever pedestal kudu bisa digunakake karo Master pedestal;

3. Jarak deteksi sing apik banget lan jembar sing nguwatirake;

4. Level - Siji anti-gangguan; kurang konsumsi daya, kesalahan utama sambungan anti-kobong papan utama.

5. Sistem alarm keamanan AM EAS bisa ditrapake ing toko sandhangan, supermarket, toko barang lan tas, toko bocah lan kabeh toko ritel liyane.

master-board-AM-system-NO.9000-AM-gate

Papan Utama

slave-board-AM-system-NO.9000-AM-gate

Papan Budak

Produk Rincian

Logo Khusus ing sampul dhasar

Ngatur logo sampeyan supaya luwih apik.

Bahan ABS

materi ABS perior, entheng lan gampang digawa

Lampu LED

Indikator visual sing bisa dirungokake lan visual langsung menehi kabar marang rekanan babagan acara alarm

Deteksi Jarak

SUPERM~2

Rentang deteksi antena yaiku 0.6m ~ 2.8m (gumantung karo kahanan nyata). Sawise nggunakake tag DR alus, kisaran perlindungan paling jembar antarane rong antena bisa nganti 1,5m. Telung antena bisa digunakake bebarengan kanggo nglindhungi ngleboke jembaré 5.6 m. Integrasi sampurna karo dekorasi mall sing apik banget, kanthi gampang nglindhungi toko ritel kanthi maneka warna, cocok kanggo mall belanja mewah.
Kanthi nambah jumlah antena anti-nyolong, toko bisa ditambahi tanpa wates, lan pirang-pirang antena bisa digunakake online kanthi bebarengan tanpa sinkronisasi.

Dianjurake produk

Recommendation of related products for AM system 58KHz antenna

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita