page banner
  • EAS RF Security Scanner Gate Alarm Door Alumium Alloy Antenna-A209

    EAS RF Scanner Security Gate Alarm Door Alumium Alloy Antena-A209

    Sistem EAS RF Optimal minangka sistem sing beroperasi ing 8,2 MHz. Kasedhiya minangka Mono utawa Dual System, kaloro sistem kasebut nuduhake desain profil dhuwur sing padha karo kualitas. Bisa uga dirasakake kabeh tag hard RF RF 8.2MHz lan label alus EAS, mula cocog karo kabeh jinis toko ritel, kanggo tuladhane, toko sandhangan klambi, toko sepatu, toko obat lan liya-liyane.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: A209

    Tipe: sistem EAS RF

    Ukuran: 1660 * 420 * 42MM

    Werna: Paduan Aluminium

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS System RF EAS 8.2mhz RF Security Supermarket Door Antenna-PG308

    Sistem EAS RF EAS 8.2mhz Antena Pintu Supermarket Keamanan RF-PG308

    Dumadi saka rute klasik sistem RF, nyerep inti sirkuit pangolahan digital, minangka produk sing larang regane biaya. Lan model akrilik RF iki bisa kompatibel karo papan PCB RF sing beda. Utamane, LED Warna Merah terintegrasi - sing bisa disetel kanggo permanen utawa mung nalika antena dikuwatirake - cocok kanggo para pengecer sing pengin desain ndhuwur tanpa ngorbanake kinerja. Iki antena RF sing paling populer. Instalasi sing gampang, intuisi, efisiensi deteksi dhuwur, stabilitas sing apik, karakteristik tingkat kegagalan sing kurang bisa cocog karo lingkungan sing paling apik.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG308

    Tipe: sistem EAS RF

    Ukuran: 1518 * 280 * 20MM

    Werna: Transparansi

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ