page banner

Gerbang RFID UHF kanggo Kontrol Akses Wong lan Pelacakan Aset-PG506L

Katrangan singkat:

Antena RFID tanggung jawab kanggo ngetokake lan nampa ombak sing ngidini kita ndeteksi chip RFID. Nalika chip RFID nyebrang lapangan antena, mula bakal diaktifake lan ngetokake sinyal. Antena nggawe lapangan gelombang sing beda lan nutupi jarak sing beda-beda.

Jenis Antena: Antena polarisasi bunder bisa digunakake paling apik ing lingkungan sing orientasi tag beda-beda. Antena polarisasi linier digunakake nalika orientasi label dikenal lan dikontrol lan mesthi padha. Antena NF (Near Field) digunakake kanggo maca tag RFID sajrone sawetara sentimeter.

Spesifikasi barang

Jeneng merek: ETAGTRON

Nomer Model: PG506L

Tipe: sistem RFID

Ukuran: 1517 * 326 * 141MM

Werna: putih

Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ


Detail Produk

Tag Produk

Produk Katrangan

UHF Akses Kontrol Sistem RFID Anti-nyolong

Frekuensi dobel RFID + RF

Trek barang lan tilak

Alarm EAS adhedhasar RFID

Visualisasi pencegahan kerugian

Isi maneh barang sing dicolong kanggo nyuda saham sing ora ana

Wong ngetung lan mili statistik

UHF-RFID-GATE-READER-RFID-Product

Jeneng produk

UHF RFID System-PG506L

Kripik tag

Impinj Indy ™ R2000

Jarak instalasi (Maks.)

≤1.8m (mung RF) ≤2.0m (mung RFID)

Fungsi

Wong sing ngitung inframerah, anti-nyolong EAS / RFID

Antarmuka

RS-232, RJ45

Mode operasi

Sambungake menyang server kas liwat antarmuka protokol

Protokol

ISO 18000-6C / EPC Global C1G2

Ngirim daya

0dBm ~ + 30dBm

Nampa sensitivitas

-83dBm (R2000)

Mode modulasi

BSD_ASK / M0 / 40KHz; PR_ASK / M2 / 250KHz
PR_ASK / M2 / 300KHz; BSD_ASK / M0 / 400KHz

Pasokan listrik

Adaptor daya

 

 

Frekuensi

ETSI, 865 ~ 867MHz
FCC, 902 ~ 928MHz
CCC, 920 ~ 925MHz, 840 ~ 845MHz
NCC, 924 ~ 927MHz

Materi 

Akrilik

Ukurane 

1517 * 326 * 141MM

Jangkauan deteksi

1.8m (depneds ing label & enviornment ing situs)

Model kerja

Master + Budhak

Voltase opreasi

110-230v 50-60hz

Input

24V

Suhu kerja

-20 ℃ ~ + 70 ℃

Suhu panyimpenan

-40 ℃ ~ + 70 ℃
RFID-Card-Reader-Security-Turnstile-Gate

Produk Rincian

Logo Khusus ing sampul dhasar

Ngatur logo sampeyan supaya luwih apik.

Bahan Akrilik

Bahan akrilik sing unggul, elegan lan transparan

Lampu LED

Indikator visual sing bisa dirungokake lan visual langsung menehi kabar marang rekanan babagan acara alarm

Deteksi Jarak

EAS-Security-alarm-System-8.2mhz-EAS-RF-Dual-Systerm

RFID nyederhanakake proses manajemen pakaian lan ritel kanthi menehi solusi pungkasan kanggo nglacak, ngetung lan ngirim barang saka gudang lan ngontrol barang saben langkah menyang titik jual. Inventaris toko ditangani kanthi mulus karo sistem RFID kanggo visibilitas, efisiensi lan keamanan.

Dianjurake produk

Recommendation of related products for AM system 58KHz antenna

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita