page banner
  • Clothing Security AM 58KHz Tags Alarm Sensors Hard Tag-Acute Pencil Tag

    Keamanan Busana AM 58KHz Tag Sensor Sensor Tag Pensil Akut Keras

    Tag Pensil Akut minangka versi Tag Pensil sing luwih populer. Koil ferit luka nyebabake Mini-Stylus, nyedhiyakake kinerja sing padha karo Wave Tag. Tag iki bisa dicopot saka barang dagangan kanthi detacher magnetik.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Tag Pensil Akut (No.018 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Ukuran: 60 * 19 * 14MM (2.36 "* 0.75" * 0,55 ")

    Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

    Frekuensi: 58KHz

  • Clothing Security AM 58KHz Tags Alarm Sensors-Mini Pencil Tag

    Keamanan Busana AM 58KHz Tag Sensor Alarm-Tag Pensil Mini

    Tag Hard Non-Adhesive sing ora bisa dipateni lan nggunakake teknologi AM EAS berkinerja tinggi ing desain tag keras. Nggawe desain modern sing tahan kekalahan lan aplikasi / ngilangi gampang nalika wis didol, tag ferit iki becik kanggo nglindhungi macem-macem barang dagangan.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Tag Pensil Mini (No.001 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Ukuran: 45 * 19 * 14MM (1.77 "* 0.75" * 0,55 ")

    Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

    Frekuensi: 58KHz

  • EAS RF Security Scanner Gate Alarm Door Alumium Alloy Antenna-A209

    EAS RF Scanner Security Gate Alarm Door Alumium Alloy Antena-A209

    Sistem EAS RF Optimal minangka sistem sing beroperasi ing 8,2 MHz. Kasedhiya minangka Mono utawa Dual System, kaloro sistem kasebut nuduhake desain profil dhuwur sing padha karo kualitas. Bisa uga dirasakake kabeh tag hard RF RF 8.2MHz lan label alus EAS, mula cocog karo kabeh jinis toko ritel, kanggo tuladhane, toko sandhangan klambi, toko sepatu, toko obat lan liya-liyane.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: A209

    Tipe: sistem EAS RF

    Ukuran: 1660 * 420 * 42MM

    Werna: Paduan Aluminium

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS System RF EAS 8.2mhz RF Security Supermarket Door Antenna-PG308

    Sistem EAS RF EAS 8.2mhz Antena Pintu Supermarket Keamanan RF-PG308

    Dumadi saka rute klasik sistem RF, nyerep inti sirkuit pangolahan digital, minangka produk sing larang regane biaya. Lan model akrilik RF iki bisa kompatibel karo papan PCB RF sing beda. Utamane, LED Warna Merah terintegrasi - sing bisa disetel kanggo permanen utawa mung nalika antena dikuwatirake - cocok kanggo para pengecer sing pengin desain ndhuwur tanpa ngorbanake kinerja. Iki antena RF sing paling populer. Instalasi sing gampang, intuisi, efisiensi deteksi dhuwur, stabilitas sing apik, karakteristik tingkat kegagalan sing kurang bisa cocog karo lingkungan sing paling apik.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG308

    Tipe: sistem EAS RF

    Ukuran: 1518 * 280 * 20MM

    Werna: Transparansi

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Retail Store 58khz AM Clothing Shop Alarm Anti-theft Aystem Gate-PG400

    Toko Ritel EAS 58khz AM Toko Klambi Alarm Anti-nyolong Aystem Gate-PG400

    Fitur sistem AM sing kuat, dirancang kanthi fokus ing deteksi label perekat, reliabilitas, lan keluwesan sing kuat. Sistem AM alas iki cocok kanggo lingkungan apa wae, kanthi kinerja sing ana ing pucuk pasar keamanan ritel.

    Sistem AM unggul ing lawang mlebu sing gedhe utawa akeh sing ngungguli pesainge, lan bareng karo bingkai ABS modern awet nanging apik banget, kanthi ruang kanggo spanduk pariwara.

    Barang Skhusus

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PT309

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1560 * 420 * 20MM

    Werna: putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Antenna AM System Acrylic High quality eas 58KHz Clothing Store Security Gate-PG212A

    EAS Antena AM Sistem Akrilik Kualitas tinggi 58KHz Gerbang Keamanan Toko Pakaian-PG212A

    Desain sing apik lan teknologi digital sing luar biasa nggawe macem-macem antena kita dadi solusi sing paling populer ing pasar kanggo kabutuhan keamanan ritel. Antena kita kuwat, dirancang kanthi apik lan cukup kuat kanggo lingkungan ritel sing paling nuntut.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG212A

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1500 * 370 * 20MM

    Werna: putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Alarm Security AM 58khz EAS Anti theft System Clothing Stores Antenna-PG218

    Keamanan Alarm EAS AM 58khz EAS Toko Anti Anti Nyolong Toko Antena-PG218

    Sistem EAS iki minangka teknologi AM 58KHz kanthi fitur jangkoan deteksi jembar (nganti 2,5 m) lan sensitivitas dhuwur. Desain bingkai sing transparan lan mbukak cocog kanggo desain toko sing menehi kesederhanaan lan keandalan kanggo solusi EAS sing apik lan terjangkau.Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG218

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1500 * 340 * 20MM

    Werna: putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Retail Store 58khz AM Clothing Shop Alarm Anti-theft Aystem Gate-PT309

    Toko EAS Eceran 58khz AM Toko Pakaian Alarm Anti-nyolong Aystem Gate-PT309

    Sistem AM iki bisa digunakake kanthi prinsip manawa pemancar ngirim sinyal ing semburan sing menehi energi tag ing zona alas. Nalika pulsa rampung, tag bakal ditanggepi. Antarane semburan, sinyal tag dideteksi dening panrima. Mula, yen tag aktif liwati ing antarane alas, weker bakal muni.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG218

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1500 * 340 * 20MM

    Werna: putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS SYSTEM AM System Acrylic High quality eas 58KHz Clothing Store Security Gate-PG300

    SISTEM EAS AM Sistem Akrilik Kualitas tinggi 58KHz Gerbang Keamanan Toko Pakaian-PG300

    Barang ditandhani utawa diwenehi label lan siji utawa luwih antena, biasane dipanggonke ing cedhak bukaan toko, komunikasi karo wong-wong mau nalika ana jangkauan, menehi tandha babagan manajemen toko nalika ana wong sing nyoba mbusak barang saka toko tanpa proses sing bener.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG300

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1500 * 306 * 20MM

    Werna: putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Antenna Clothing Store Security System Anti-theft Alarm of AM 58khz EAS Antenna-PG200

    Sistem Keamanan Toko Pakaian Antena EAS Alarm Anti-nyolong AM 58khz EAS Antena-PG200

    Sistem deteksi iki nduweni teknologi Etagtron AM EAS kanggo deteksi pencurian paling dhuwur kanthi jangkauan nganti 2.5m (8ft 2in) kanggo metu utawa akeh. Desain bingkai sing sempit, sempit lan mbukak digawe saka akrilik berkualitas tinggi, nyimpen sing dijaga estetika lan ngirim tampilan sing pas kanggo meh kabeh setelan ritel.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG200

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1500 * 200 * 20MM

    Werna: abu-abu / putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Anti-Theft 4040mm RF Soft Label Supermarket-4040 Label

    EAS Anti-Maling 4040mm RF Label Supermarket-4040 Label

    Tag kasebut minangka piranti elektronik cilik sing kalebu chip lan antena, sing asring dirancang kanggo nyegah toko barang. Kanthi Tag RF, swara swara swara banter nalika ana wong sing nyoba ninggalake toko tanpa mbayar produke marang wong liya. Tag RF duwe akeh aplikasi liyane uga

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Label RF 4040 (No.4040 / RF)

    Tipe: Label RF

    Ukuran: 40 * 40MM (1,57 "* 1.57")

    Desain Depan: mudo / Putih / Barcode / Customized

    Frekuensi: 8,2MHz ± 5%, 9,5MHz ± 5%, 10,5MHz ± 5%

    Adhesive Nyawiji Panas: Henkel

  • RF 8.2Mhz EAS Mini Tag Square Black With Pin Retail Security Tag-Mini Square

    RF 8.2Mhz EAS Mini Tag Square Black Kanthi Pin Security Security Tag-Mini Square

    Sistem keamanan serbaguna RF sing kompatibel, tag keamanan Artikel Surveilans Elektronik (EAS), Rectangular Mini 8,2MHz dadi andalan akeh pengecer kanggo nyegah toko barang. Faktor bentuk cilik lan desain sing ringkes nggawe barang bisa dipasang kanthi lancar lan gampang uga ngamanake barang tanpa ngganggu pengalaman toko, merchandise utawa promosi merek ..

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Mini Square Tag (No.001 / RF)

    Tipe: Tag RF

    Ukuran: 48 * 42MM (1.81 "* 1.65")

    Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

    Frekuensi: 8,2MHz