page banner

Solusi kanggo Toko Digital

 Minangka spesialis solusi keamanan ritel, Etagtron wis nggawe lingkungan ritel aman kanthi nglindhungi barang-barang sing regane dhuwur ing layar terbuka, nggunakake kombinasi teknologi anti-pencurian fisik lan teknologi EAS RF utawa AM, sing bisa nglindhungi kabeh barang dagangan digital kanthi sampurna.

Produk keamanan ritel sing akeh bakal mbantu ora mung kanggo anti nyolong, nanging uga nyedhiyakake pengalaman blanja sing apik lan nyata kanggo pelanggan.

Pancing Keamanan Stoplock

1

Keamanan Spider Tag

Etagtron bisa nyedhiyakake tag laba-laba ukuran sing beda lan luwih aman kanggo nglindhungi barang sing larang.

2

EAS Sistem

3

Toko Digital bisa nginstal sistem keamanan EAS miturut lingkungan ing toko lan nyetel sawetara instalasi, sanajan paduan aluminium RF iki minangka sensor deteksi sing dhuwur banget.

Kepiye cara mbusak label utawa mateni label?

4

Sawise mbayar, sampeyan bisa mbusak keamanan iki saka artikel karo detacher utawa deactivator.

Jumlah detacher utawa deactivator ditemtokake dening jumlah meja kasir.

1

Gunakake detacher magnetik kanggo mbusak label kunci magnetik. Kanggo label, ana deactivator kanggo degaussing.