page banner

Sapa kita

Etagtron minangka panyedhiya solusi inovatif sing setya mbantu para pengecer supaya maju.

Kita Kisaran

AM

Iki nyedhiyakake jangkauan deteksi nganti RF lan biasane ora gampang gangguan elektronik eksternal. AM luwih asring ditemokake ing toko pakaian cilik nganti gedhe, toko departemen gedhe, toko DIY, toko elektronik, lan pengecer farmasi sing produk duwe komponen logam ing kemasane.

RF

RF cocog banget kanggo pengecer kanthi jumlah produk rangkep amarga kenyamanan tag perekat lan flat. Sing nggawe RF minangka sistem pilihan kanggo supermarket, toko diskon, ahli kimia lan toko video. Ngandika, kemampuan kanggo nganyari sawetara RF Sistem EAS menyang RFID tegese panggunaane bubar tuwuh ing toko pakaian.

RFID

Teknologi RFID otomatis nglumpukake data lan nyuda upaya lan kesalahan manungsa.

RFID ndhukung pirang-pirang tag RFID sing diwaca kanthi ora mbutuhake scan baris-saka-ngarsane utawa item-demi-item, saengga bisa nambah efisiensi.

Kabeh tag RFID ing jangkoan bisa dideteksi langsung lan dicocogake karo informasi ing database sampeyan.

Aset bisa dirujuk karo lokasi sing wis ditemtokake lan direkam saiki, ilang, utawa dipindhah maneh.

RFID bisa digabung karo pemindaian aktif lan pembaca tetep kanggo solusi pelacakan otomatis.

ESL

Macem-macem jinis pengecer - kalebu akeh department store global, supermarket, lan toko obat - wis nggunakake ESL, manfaate potensial yaiku Dynamic Centralized Pricing, In-Store Heat-Mapping, Automated Inventory Management.

LEBIH LANJUT

Ngarep-arep kanggo ...