page banner
  • Clothing Security AM 58KHz Tags Alarm Sensors Hard Tag-Acute Pencil Tag

    Keamanan Busana AM 58KHz Tag Sensor Sensor Tag Pensil Akut Keras

    Tag Pensil Akut minangka versi Tag Pensil sing luwih populer. Koil ferit luka nyebabake Mini-Stylus, nyedhiyakake kinerja sing padha karo Wave Tag. Tag iki bisa dicopot saka barang dagangan kanthi detacher magnetik.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Tag Pensil Akut (No.018 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Ukuran: 60 * 19 * 14MM (2.36 "* 0.75" * 0,55 ")

    Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

    Frekuensi: 58KHz

  • Clothing Security AM 58KHz Tags Alarm Sensors-Mini Pencil Tag

    Keamanan Busana AM 58KHz Tag Sensor Alarm-Tag Pensil Mini

    Tag Hard Non-Adhesive sing ora bisa dipateni lan nggunakake teknologi AM EAS berkinerja tinggi ing desain tag keras. Nggawe desain modern sing tahan kekalahan lan aplikasi / ngilangi gampang nalika wis didol, tag ferit iki becik kanggo nglindhungi macem-macem barang dagangan.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Tag Pensil Mini (No.001 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Ukuran: 45 * 19 * 14MM (1.77 "* 0.75" * 0,55 ")

    Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

    Frekuensi: 58KHz

  • EAS Anti-Theft 4040mm RF Soft Label Supermarket-4040 Label

    EAS Anti-Maling 4040mm RF Label Supermarket-4040 Label

    Tag kasebut minangka piranti elektronik cilik sing kalebu chip lan antena, sing asring dirancang kanggo nyegah toko barang. Kanthi Tag RF, swara swara swara banter nalika ana wong sing nyoba ninggalake toko tanpa mbayar produke marang wong liya. Tag RF duwe akeh aplikasi liyane uga

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Label RF 4040 (No.4040 / RF)

    Tipe: Label RF

    Ukuran: 40 * 40MM (1,57 "* 1.57")

    Desain Depan: mudo / Putih / Barcode / Customized

    Frekuensi: 8,2MHz ± 5%, 9,5MHz ± 5%, 10,5MHz ± 5%

    Adhesive Nyawiji Panas: Henkel

  • RF 8.2Mhz EAS Mini Tag Square Black With Pin Retail Security Tag-Mini Square

    RF 8.2Mhz EAS Mini Tag Square Black Kanthi Pin Security Security Tag-Mini Square

    Sistem keamanan serbaguna RF sing kompatibel, tag keamanan Artikel Surveilans Elektronik (EAS), Rectangular Mini 8,2MHz dadi andalan akeh pengecer kanggo nyegah toko barang. Faktor bentuk cilik lan desain sing ringkes nggawe barang bisa dipasang kanthi lancar lan gampang uga ngamanake barang tanpa ngganggu pengalaman toko, merchandise utawa promosi merek ..

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Mini Square Tag (No.001 / RF)

    Tipe: Tag RF

    Ukuran: 48 * 42MM (1.81 "* 1.65")

    Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

    Frekuensi: 8,2MHz

  • Clothing Store EAS System Anti theft Magnetic Security Tag Hard Tag-Pencil Tag with Lanyard

    Toko Busana EAS System Anti nyolong Tag Keamanan Magnetik Tag Keras Tag-Pensil karo Lanyard

    Katrangan Singkat:

    Nggabungke lanyard lan diwenehi siji. Tag sing sampurna kanggo aksesoris cilik. Ora prelu tuku tag lan lanyard kanthi kapisah. Ndhaptar desain modern, tahan kekalahan lan aplikasi / ngilangi gampang nalika jual, label ferit iki cocog kanggo nglindhungi macem-macem barang dagangan.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Tag Pensil karo Lanyard (No.008 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Ukuran: 55 * 13MM (2.16 "* 0,51") kanthi lanyard 135mm

    Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

    Frekuensi: 58KHz

  • RF 8.2Mhz EAS Middle Dome Tag With Pin Retail Security Tag-Middle Dome

    RF 8.2Mhz Tag Kubah Tengah EAS Kanthi Pin Security Security-Kubah Tengah

    Tag iki dirancang kanggo sistem RF 8,2MHz. Ukuran tag kasebut diameteripun 2,13 ″ (54mm) lan ireng. Middle Dome Tag nggabungake kemampuan deteksi sing apik karo desain sing visual. Katon elegan lan modern nalika sekaligus dadi salah sawijining label paling angel sing bakal dicoba dicoba. Desain jinis kerang tegese ora ana bukaan kanggo nyoba ngilangi label utawa malah mbukak pry. Disaranake banget tag iki.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Tag Dome Tengah (No.016 / RF)

    Tipe: Tag RF

    Ukuran: φ54MM (φ2.13 ")

    Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

    Frekuensi: 8,2MHz

  • EAS cheap clothing am anti-theft digital epaper price tag AM DR label soft tag

    Sandhangan murah EAS am anti-nyolong tag rega digital e-mail AM label alus

    Label sheet AM nyedhiyakake kisaran, sensitivitas, resistensi, deteksi sing luar biasa. Label Lembar iki menehi kinerja paling apik lan proteksi barang dagangan sing unggul nalika tetep barang.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: AM DR Soft Label

    Tipe: Label AM

    Ukuran: 45 * 10 * 2MM (1.77 "* 0.39" * 0.079 ")

    Werna: Kode bar / putih / ireng

    Frekuensi: 58KHz

  • RF 8.2Mhz EAS R50 Tag With Pin Retail Security Retailers Tag-R50

    Tag RF 8.2Mhz EAS R50 Kanthi Pengecer Keamanan Eceran Pin-R50

    Kinerja, nilai lan efektifitas sing apik - tag R50 minangka tag keamanan sing populer banget sing digunakake ing dalan gedhe. Iki minangka label keras, digunakake kanggo nglindhungi sandhangan, kanthi sistem keamanan toko RF 8.2MHz. Tag kasebut nyedhiyakake deteksi maksimal (1.8m) ing antena antena sistem (alas) EAS.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Tag R50 (No.019 / RF)

    Tipe: Tag RF

    Ukuran: φ50MM (φ1.97 ")

    Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

    Frekuensi: 8,2MHz

  • RF 8.2Mhz EAS X50 Tag With Pin Retail Security Retailers Tag-X50

    Tag RF 8,2Mhz EAS X50 Kanthi Pengecer Keamanan Eceran Pin-X50

    Tag Babak utawa tag RF digunakake kanggo nglindhungi klambi. Dheweke dideteksi amarga antena RF sing diinstal ing checkout. Kasedhiya kanthi macem-macem wujud lan ukuran. Iki digawe kanthi pin kanthi macem-macem dawa lan ora dikunci ing checkout kanthi detacher tekstil universal.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Tag X50 (No.022 / RF)

    Tipe: Tag RF

    Ukuran: φ50MM (φ1.97 ")

    Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

    Frekuensi: 8,2MHz

  • EAS Anti-Theft 4040mm RF Soft Label Supermarket-R42 Label

    Label EAS Anti-Maling 4040mm RF Label Supermarket-R42 Label

    Label RF 50x50mm menehi kinerja sing dipercaya lan perlindungan barang dagangan nggunakake teknologi Frekuensi Radio (RF). Salinan sing dicithak ing pasuryan label dirancang kanggo menehi informasi babagan maling kanthi visual manawa barang dilindhungi label keamanan lan nggawa barang dagangan sing dilindhungi liwat zona deteksi bakal nguwatirake sistem alas.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Label RF 5050 (No.5050 / RF)

    Tipe: Label RF

    Ukuran: 50 * 50MM (1.97 "* 1.97")

    Desain Depan: mudo / Putih / Barcode / Customized

    Frekuensi: 8,2MHz ± 5%, 9,5MHz ± 5%, 10,5MHz ± 5%

    Adhesive Nyawiji Panas: Henkel

  • RF 8.2Mhz EAS Mini Dome Tag With Pin Retail Security Tag-Mini Dome

    RF 8.2Mhz EAS Mini Kubah Tag Kanthi Pin Security Security-Kubah Mini

    Mini Dome Tag kompatibel karo sistem anti-nyolong RF 8,2 MHz EAS. Iki minangka label sing dipasang ing produk kanggo dilindhungi, nggunakake kuku utawa pin. Pin dijupuk nganggo tag, nggunakake spring magnet.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Tag Kubah Mini (No.015 / RF)

    Tipe: Tag RF

    Ukuran: φ45MM (φ1.77 ")

    Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

    Frekuensi: 8,2MHz

  • EAS Anti-Theft 4040mm RF Soft Label Supermarket-5050 Label

    EAS Anti-Maling 4040mm RF Label Supermarket-5050 Label

    Prinsip kerja khusus label alus yaiku: nginstal detektor elektronik ing njaba mall, nempelake label utawa masang label hard anti-steal menyang produk kasebut, lan lebokake label alus ing produk utawa gunakake pambuka kunci kanggo nggawe produk kasebut. pass detektor ing lawang kanthi lancar. Yen sampeyan njupuk barang kanthi label alus utawa label hard tanpa mbayar, nalika nglewati detektor, detektor bakal nguwatirake, saengga bisa nglindhungi kepentingan ekonomi ing pasar.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Label RF 5050 (No.5050 / RF)

    Tipe: Label RF

    Ukuran: 50 * 50MM (1.97 "* 1.97")

    Desain Depan: mudo / Putih / Barcode / Customized

    Frekuensi: 8,2MHz ± 5%, 9,5MHz ± 5%, 10,5MHz ± 5%

    Adhesive Nyawiji Panas: Henkel