page banner

EAS Antena AM Sistem Akrilik Kualitas tinggi 58KHz Gerbang Keamanan Toko Pakaian-PG212A

Katrangan singkat:

Desain sing apik lan teknologi digital sing luar biasa nggawe macem-macem antena kita dadi solusi sing paling populer ing pasar kanggo kabutuhan keamanan ritel. Antena kita kuwat, dirancang kanthi apik lan cukup kuat kanggo lingkungan ritel sing paling nuntut.

Spesifikasi barang

Jeneng merek: ETAGTRON

Nomer Model: PG212A

Tipe: Sistem EAS AM

Ukuran: 1500 * 370 * 20MM

Werna: putih

Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ


Detail Produk

Tag Produk

Produk Katrangan

Toko Pakaian Alarm Anti-nyolong Sistem EAS

Penetrapan kuat kanggo sliver kertas, tingkat deteksi dhuwur

Penampilan gaya lan loman, jinis modis

Jangkauan deteksi: nggunakake teknologi MONO canggih ing jagad iki lan sawetara deteksi sing amba

Transparansi: bahan akrilik sing diadopsi, transparan kanthi lengkap

EAS-AM-58Khz-retail-anti-theft-eas-system-devices-door-sensor-alarm

Jeneng produk

Sistem EAS AM-PG212A

Frekuensi

58 KHz (AM)

Materi 

Akrilik

Ukuran kemasan 

1500 * 370 * 20MM

Jangkauan deteksi

0.6-2.2m (depneds ing label & enviornment ing situs)

Model kerja

Master + Budhak

Voltase opreasi

110-230v 50-60hz

Input

24V

Detil utama sensor keamanan toko sandhangan:

1.Sistem iki minangka bahan transparan akrilik, cocog kanggo toko klambi kelas menengah lan dhuwur, toko elektronik ponsel moblie, lsp., Regane moderat, hemat biaya.

2. Nalika blanja normal ing toko yaiku kasir nggunakake EAS detacher utawa EAS deactivator kanggo mbusak tag anti-pencurian EAS sing dipasang ing komoditas, lan masarakat mbayar dhuwit kanggo komoditas lan nggawa dheweke metu saka lawang toko, nalika wong liwat lawang toko, EAS antena ora bakal ngirim alarm swara lan flash, sing nyuda tingkat ilang barang.

 3.Anti-Maling, Gerbang Alarm Toko Entrance Anti Robbery, alarm, anti-nyolong lan Alarm ing Exit Toko, sistem pembicaraan keamanan EAS

 4. Cocog kanggo instalasi jarak sing amba, sistem elektronik pemindaian super digital, kabeh fungsi tes mandiri digital, adaptasi lingkungan, sensitivitas dhuwur, respons cepet, positip palsu, tingkat kesalahan sing kurang.

AM-SYSTEM-BOARD-MASTER-NO8500

Papan Utama

AM-SYSTEM-BOARD-SLAVE-NO8500

Papan Budak

Produk Rincian

Logo Khusus ing sampul dhasar

Ngatur logo sampeyan supaya luwih apik.

Bahan Akrilik

Bahan akrilik sing unggul, elegan lan transparan

Lampu LED

Nyedhiyakake pencegahan visual kanggo nyolong

Deteksi Jarak

SUPERM~2

Papan sing cocog: sandhangan, sepatu lan topi, tas tangan, audio lan video, kosmetik, farmasi, department store lan toko ritel terbuka liyane kanggo lawang: Keamanan sandhangan EAS, keamanan department store, keamanan mal, kosmetik lan anti-pencurian liyane ..
Kanthi nambah jumlah antena anti-nyolong, toko bisa dilebokake tanpa wates, Multiple antena nggunakake bebarengan tanpa sinkronisasi on-line.

Dianjurake produk

Recommendation of related products for AM system 58KHz antenna

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita