page banner

SISTEM EAS AM Sistem Akrilik Kualitas tinggi 58KHz Gerbang Keamanan Toko Pakaian-PG300

Katrangan singkat:

Barang ditandhani utawa diwenehi label lan siji utawa luwih antena, biasane dipanggonke ing cedhak bukaan toko, komunikasi karo wong-wong mau nalika ana jangkauan, menehi tandha babagan manajemen toko nalika ana wong sing nyoba mbusak barang saka toko tanpa proses sing bener.

Spesifikasi barang

Jeneng merek: ETAGTRON

Nomer Model: PG300

Tipe: Sistem EAS AM

Ukuran: 1500 * 306 * 20MM

Werna: putih

Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ


Detail Produk

Tag Produk

Produk Katrangan

Toko Eras Alarming Sistem EAS

Basis-akrilik & basis logam nggawe antena utamane tahan, menehi "rasa ora kasat mata", tampilan mode sing elegan lan dhuwur ing sembarang interior interior klasik utawa modern.

Pilihan Alarm Remote menehi tandha marang staf acara weker ing endi wae ing toko

Port sambungan layanan ngidini kontrol piranti lunak sistem lengkap ing antena apa wae

Saben kontroler bisa nyambung nganti 4 antena.

retail-store-clothing-shop-alarm-anti-theft-system-gate-58khz-am-eas-security-door

Jeneng produk

Sistem EAS AM-PG300

Frekuensi

58 KHz (AM)

Materi 

Akrilik

Ukuran kemasan 

1500 * 306 * 20MM

Jangkauan deteksi

0.6-2.2m (depneds ing label & enviornment ing situs)

Model kerja

Master + Budhak

Voltase opreasi

110-230v 50-60hz

Input

24V

Detil utama sensor keamanan toko sandhangan:

acrylic-Eas-Antenna-System-58khz-AM-Security-Alarm-Gate

1. Ngadopsi bahan baku Mitsubishi, bisa tetep ora ana warna, uga ora ana deformasi

2. 10 taun ing lingkungan njero ruangan.   

3. Plat dasar digawe saka paduan aluminium kepadatan tinggi kanthi oksidasi permukaan, kuwat banget lan ayu.

4. Sampul dhasar digawe saka stainless steel 304 kualitas tinggi, nanging dudu 204 stainless steel sing gampang dikaratake.

master-board-AM-system-NO.9000-AM-gate

Papan Utama

slave-board-AM-system-NO.9000-AM-gate

Papan Budak

Produk Rincian

Logo Khusus ing sampul dhasar

Ngatur logo sampeyan supaya luwih apik.

Bahan Akrilik

Bahan akrilik sing unggul, elegan lan transparan

Tutup Metal

Kuat lan andal, anti tabrakan lan anti banyu

Deteksi Jarak

SUPERM~2

Tutup 2.0m kanthi label DR dening rong antena. Siji kontrol bisa drive nganti 4 antena. Rentang deteksi paling jembar ing mode Quad (kanthi 4 antena) bisa nganti 8M ing ndhuwur kanthi label DR.
Iki nambah kemampuan anti-gangguan sistem, lan antena bisa dirancang kanthi bebas. Siji unit, rong unit, utawa luwih bisa digunakake ing toko, lan jarak deteksi mundhak nalika tambah akeh sing nggunakake.

Dianjurake produk

Recommendation of related products for AM system 58KHz antenna

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita