page banner

Warta Perusahaan

  • 8 faktor sing kudu dipikirake nalika milih sistem alarm anti-nyolong

    1. tingkat deteksi Tingkat deteksi nuduhake tingkat deteksi seragam tag sing ora dipasang ing kabeh pituduh ing area pemantauan. Indikator kinerja sing apik kanggo nimbang apa sistem alarm anti-pencurian supermarket bisa dipercaya. Tingkat deteksi sing kurang asring uga tegese a ...
    Waca liyane
  • Alarm anti-nyolong ing toko sandhangan salah dilaporake lan meh dijupuk minangka maling sandhangan

    Kita asring ngunjungi mal blanja, lan klambi alarm anti-nyolong klambi biasane bisa dideleng ing lawang mall. Nalika barang nganggo gesper anti-nyolong liwat ing piranti, weker sandhangan bakal muni. Uga ana wong sing nggawe masalah amarga ana alarm kaya iki. Kanggo exa ...
    Waca liyane
  • Prinsip dhasar komoditas EAS lan wolung indikator kinerja

    EAS (Electronic Article Surveillance), uga dikenal minangka sistem pencegahan nyolong komoditas elektronik, minangka salah sawijining langkah keamanan komoditas sing digunakake ing industri ritel gedhe. EAS dikenalake ing Amerika Serikat ing pertengahan taun 1960an, sing asline digunakake ing industri sandhangan, ...
    Waca liyane
  • Solusi sistem keamanan sandhangan

    Ⅰ Kahanan Keamanan Saiki ing Toko Busana Saka analisis mode manajemen: toko umume ora duwe meja pitulung, lemari panyimpenan, kanggo mode opsional. Iki ora bakal ngontrol barang duweke pelanggan. Kaya tas kulit, sandhangan, sepatu lan topi, bakal dicolong. Ing liyane ...
    Waca liyane
  • Sugeng rawuh ing Pameran Internet Hal-Hal Internasional kaping 15

    Pameran iki bakal dianakake tanggal 21 April ing Pameran & Konvensi Pameran World Shanghai, IOT tegese 'Internet of Things', minangka platform Internet Explorer perkara generasi sabanjure kanthi privasi, Aman, trep, cepet lan cepet kanggo adaptasi cerdas. Aplikasi IOT ...
    Waca liyane
  • Apa EAS?

    Apa sing diarani EAS? Kepiye carane nggawe peran protèktif? Nalika sampeyan ngirim ing mal gedhe, apa sampeyan nate nemoni kahanan nalika lawang mlebu ing lawang? Ing wikipedia, jarene pengawasan artikel Elektronik minangka cara teknologi kanggo nyegah toko barang saka toko ritel, ...
    Waca liyane
  • Why can’t you steal from an Unmanned Vending Machines?

    Napa sampeyan ora bisa nyolong saka Mesin Vending Unmanned?

    Napa sampeyan ora bisa nyolong saka Mesin Vending Unmanned? Apa sampeyan nate nggunakake mesin penjual otomatis tanpa tenaga? Yen dibandhingake karo mesin penjual tanpa tenaga awal, ora bakal ana rasa isin maneh "...
    Waca liyane
  • Teknologi RFID ngaktifake manajemen bagean otomatis

    Teknologi RFID ngaktifake manajemen suku cadang mobil Kanthi paningkatan panjaluk ing pangembangan ekonomi lan promosi lan popularisasi kendaraan energi anyar, kapasitas produksi mobil global saya mundhak ...
    Waca liyane
  • Mungkasi kawicaksanan ritel, kepiye perusahaan kudu nyekel ritel anyar?

    Mungkasi kawicaksanan ritel, kepiye perusahaan kudu nyekel ritel anyar? Sadurunge Tiongkok mlebu tahap nol Wei anyar, dheweke wis ngalami kelairan industri ritel tradisional, pembentukan konsumen utawa ...
    Waca liyane
  • Sawetara Kasus Solusi Etagtron

    Sawetara Kasus Solusi Etagtron Tommy Hilfiger nggunakake solusi pakean conto sampel Etagtron RFID Tommy Hilfiger, minangka salah sawijining merek premium global, nawakake gaya, kualitas lan nilai kelas kapisan kanggo pelanggan global ....
    Waca liyane