page banner

Solusi kanggo hypermarket

Gerbang keamanan dipasang ing lawang mlebu toko, jumlahe gerbang ditemtokake kanthi jembar lawang lan jinis gerbang.

Tag utawa label sing bakal digunakake?

1

Kanggo Garment:

Panasklambi, Kain ringan kayata klambi, rok, setelan dolanan, Kaos, Etagtron nyedhiyakake tag keamanan kanthi pin cekak 16mm utawa khusus kanggo nglindhungi. Utamane kanggo kain sutra, nggunakake label Etagtron kanthi lanyard liwat tombol, sing luwih apik kanggo nyegah kerusakan.

1

Tips: Lebokake pin liwat sandhangan banjur lebokake ing label. Aja meksa pin menyang tag.

Mangsa Mangsa sandhangan, Etagtron uga bisa menehi tag keamanan kanthi pin dawa utawa label lanyard khusus kanggo nglindhungi Down.

2

Etagtron nawakake macem-macem jinis tag kanggo nglindhungi macem-macem sepatu.

1

Kanggo Ombenan:

Etagtron nyedhiyakake macem-macem tag anggur botol keamanan ukuran sing beda-beda, kanggo memenuhi macem-macem kebutuhan sampeyan.

1

Nalika mbusak label, cukup gunakake remover magnetik.

security-bottle-tag-anti-theft

Kanggo Alat Tulis Barang Olahraga

Etagtron bisa nyedhiyakake tag laba-laba ukuran sing beda lan luwih aman kanggo nglindhungi barang sing larang.

1

Kantong lan Luaage kalebu komoditas sing regane larang, biasane nggunakake tag alarm dhewe kanggo ngerteni efek proteksi sing luwih apik. Etagtron nawakake macem-macem jinis tag alarm awake sing cocog kanggo cocog karo tas lan promosi gambar merek sampeyan.

Kanggo Panganan

Label RF cocog kanggo permen karet, utawa sawetara panganan pon cilik, lan kita bisa menehi label kode dummy, ora gampang ditemokake, uga duwe label RF beku 40 * 40mm kanggo panganan beku.

1

Kepiye cara mbusak label utawa mateni label?

4

Sawise mbayar, sampeyan bisa mbusak keamanan iki saka artikel karo detacher utawa deactivator.

Jumlah detacher utawa deactivator ditemtokake dening jumlah meja kasir.

1

Gunakake detacher magnetik kanggo mbusak label kunci magnetik. Kanggo label, ana deactivator kanggo degaussing.