page banner
  • EAS Retail Store 58khz AM Clothing Shop Alarm Anti-theft Aystem Gate-PG400

    Toko Ritel EAS 58khz AM Toko Klambi Alarm Anti-nyolong Aystem Gate-PG400

    Fitur sistem AM sing kuat, dirancang kanthi fokus ing deteksi label perekat, reliabilitas, lan keluwesan sing kuat. Sistem AM alas iki cocok kanggo lingkungan apa wae, kanthi kinerja sing ana ing pucuk pasar keamanan ritel.

    Sistem AM unggul ing lawang mlebu sing gedhe utawa akeh sing ngungguli pesainge, lan bareng karo bingkai ABS modern awet nanging apik banget, kanthi ruang kanggo spanduk pariwara.

    Barang Skhusus

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PT309

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1560 * 420 * 20MM

    Werna: putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Antenna AM System Acrylic High quality eas 58KHz Clothing Store Security Gate-PG212A

    EAS Antena AM Sistem Akrilik Kualitas tinggi 58KHz Gerbang Keamanan Toko Pakaian-PG212A

    Desain sing apik lan teknologi digital sing luar biasa nggawe macem-macem antena kita dadi solusi sing paling populer ing pasar kanggo kabutuhan keamanan ritel. Antena kita kuwat, dirancang kanthi apik lan cukup kuat kanggo lingkungan ritel sing paling nuntut.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG212A

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1500 * 370 * 20MM

    Werna: putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Alarm Security AM 58khz EAS Anti theft System Clothing Stores Antenna-PG218

    Keamanan Alarm EAS AM 58khz EAS Toko Anti Anti Nyolong Toko Antena-PG218

    Sistem EAS iki minangka teknologi AM 58KHz kanthi fitur jangkoan deteksi jembar (nganti 2,5 m) lan sensitivitas dhuwur. Desain bingkai sing transparan lan mbukak cocog kanggo desain toko sing menehi kesederhanaan lan keandalan kanggo solusi EAS sing apik lan terjangkau.Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG218

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1500 * 340 * 20MM

    Werna: putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Retail Store 58khz AM Clothing Shop Alarm Anti-theft Aystem Gate-PT309

    Toko EAS Eceran 58khz AM Toko Pakaian Alarm Anti-nyolong Aystem Gate-PT309

    Sistem AM iki bisa digunakake kanthi prinsip manawa pemancar ngirim sinyal ing semburan sing menehi energi tag ing zona alas. Nalika pulsa rampung, tag bakal ditanggepi. Antarane semburan, sinyal tag dideteksi dening panrima. Mula, yen tag aktif liwati ing antarane alas, weker bakal muni.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG218

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1500 * 340 * 20MM

    Werna: putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS SYSTEM AM System Acrylic High quality eas 58KHz Clothing Store Security Gate-PG300

    SISTEM EAS AM Sistem Akrilik Kualitas tinggi 58KHz Gerbang Keamanan Toko Pakaian-PG300

    Barang ditandhani utawa diwenehi label lan siji utawa luwih antena, biasane dipanggonke ing cedhak bukaan toko, komunikasi karo wong-wong mau nalika ana jangkauan, menehi tandha babagan manajemen toko nalika ana wong sing nyoba mbusak barang saka toko tanpa proses sing bener.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG300

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1500 * 306 * 20MM

    Werna: putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Antenna Clothing Store Security System Anti-theft Alarm of AM 58khz EAS Antenna-PG200

    Sistem Keamanan Toko Pakaian Antena EAS Alarm Anti-nyolong AM 58khz EAS Antena-PG200

    Sistem deteksi iki nduweni teknologi Etagtron AM EAS kanggo deteksi pencurian paling dhuwur kanthi jangkauan nganti 2.5m (8ft 2in) kanggo metu utawa akeh. Desain bingkai sing sempit, sempit lan mbukak digawe saka akrilik berkualitas tinggi, nyimpen sing dijaga estetika lan ngirim tampilan sing pas kanggo meh kabeh setelan ritel.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG200

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1500 * 200 * 20MM

    Werna: abu-abu / putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ