page banner

Sistem EAS RF EAS 8.2mhz Antena Pintu Supermarket Keamanan RF-PG308

Katrangan singkat:

Dumadi saka rute klasik sistem RF, nyerep inti sirkuit pangolahan digital, minangka produk sing larang regane biaya. Lan model akrilik RF iki bisa kompatibel karo papan PCB RF sing beda. Utamane, LED Warna Merah terintegrasi - sing bisa disetel kanggo permanen utawa mung nalika antena dikuwatirake - cocok kanggo para pengecer sing pengin desain ndhuwur tanpa ngorbanake kinerja. Iki antena RF sing paling populer. Instalasi sing gampang, intuisi, efisiensi deteksi dhuwur, stabilitas sing apik, karakteristik tingkat kegagalan sing kurang bisa cocog karo lingkungan sing paling apik.

Spesifikasi barang

Jeneng merek: ETAGTRON

Nomer Model: PG308

Tipe: sistem EAS RF

Ukuran: 1518 * 280 * 20MM

Werna: Transparansi

Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ


Detail Produk

Tag Produk

Produk Katrangan

Supermarket Alarm Anti-nyolong Sistem EAS RF

Kristal akrilik sing diimpor paling anyar: antena kristal nganggo papan organik akrilik 20mm impor anyar. Sawise ngukir, polesan berlian lan proses liyane sing digawe, apik banget, apik lan praktis.

Penyesuaian volume: Volume lan sensitivitas weker sing bisa disetel kanggo memenuhi permintaan lingkungan sing beda.

Proses polesan berlian: polesan profesional supaya sisih produk luwih lancar lan transparan.

China-Supermarket-EAS-RF-Acrylic-System-Manufacturers

Jeneng produk

Sistem EAS RF-PG308

Frekuensi

8,2MHz (RF)

Materi 

Akrilik

Ukuran kemasan 

1518 * 280 * 20MM

Jangkauan deteksi

0.6-2.1m (depneds ing label & enviornment ing situs)

Model kerja

Kirim + Nampa / Mono

Voltase opreasi

110-230v 50-60hz

Input

24V

Detil utama sensor keamanan supermarket:

China-Retail-Store-EAS-RF8.2MHz-Anti-Theft-system

1. Tampilan apik lan loman kanthi desain unik

2. Kemampuan anti-gangguan sing kuat, stabilitas dhuwur lan kinerja sing sampurna ing situs

3. Teknologi RF maju kanthi papan utama sing dikembangake dhewe

4. Ditrapake nganggo macem-macem jinis label hard 8.2MHz lan label alus

5. Fungsi tuning jarak jauh sing dikembangake dhewe

6. Cocog kanggo macem-macem jinis toko

the-board-for-RF-system-supermarket-loss-theft-protect-goods

Papan MONO

EAS-Security-alarm-System-8.2mhz-EAS-RF-Dual-System-Transmit-board-NO.5000

Nampa Papan

EAS-Security-alarm-System-8.2mhz-EAS-RF-Dual-System-receive-board-NO.5000

Papan Kirim

Produk Rincian

Logo Khusus

Ngatur logo sampeyan supaya luwih apik.

Bahan Akrilik

Bahan akrilik sing unggul, elegan lan transparan

Tutup Metal

Kuat lan andal, anti tabrakan lan anti banyu

Deteksi Jarak

EAS-Security-alarm-System-8.2mhz-EAS-RF-Dual-Systerm

Menara ora bisa digunakake yen:

1) Lawang ing Pojok ing tembok sabanjure

2) Lampu mati cedhak banget

3) Output listrik cedhak banget

4) Kawat kabel listrik ing jejere sistem kanthi vertikal

5) TANPA label logam

6) Barang dagangan digawe saka logam

7) Mesin ATM ing sacedhake     

Dianjurake produk

China-Retail-Store-EAS-RF8.2MHz-Anti-Theft-Security-Antenna-System-BEST

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita