page banner
  • EAS RF Security Scanner Gate Alarm Door Alumium Alloy Antenna-A209

    EAS RF Scanner Security Gate Alarm Door Alumium Alloy Antena-A209

    Sistem EAS RF Optimal minangka sistem sing beroperasi ing 8,2 MHz. Kasedhiya minangka Mono utawa Dual System, kaloro sistem kasebut nuduhake desain profil dhuwur sing padha karo kualitas. Bisa uga dirasakake kabeh tag hard RF RF 8.2MHz lan label alus EAS, mula cocog karo kabeh jinis toko ritel, kanggo tuladhane, toko sandhangan klambi, toko sepatu, toko obat lan liya-liyane.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: A209

    Tipe: sistem EAS RF

    Ukuran: 1660 * 420 * 42MM

    Werna: Paduan Aluminium

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS System RF EAS 8.2mhz RF Security Supermarket Door Antenna-PG308

    Sistem EAS RF EAS 8.2mhz Antena Pintu Supermarket Keamanan RF-PG308

    Dumadi saka rute klasik sistem RF, nyerep inti sirkuit pangolahan digital, minangka produk sing larang regane biaya. Lan model akrilik RF iki bisa kompatibel karo papan PCB RF sing beda. Utamane, LED Warna Merah terintegrasi - sing bisa disetel kanggo permanen utawa mung nalika antena dikuwatirake - cocok kanggo para pengecer sing pengin desain ndhuwur tanpa ngorbanake kinerja. Iki antena RF sing paling populer. Instalasi sing gampang, intuisi, efisiensi deteksi dhuwur, stabilitas sing apik, karakteristik tingkat kegagalan sing kurang bisa cocog karo lingkungan sing paling apik.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG308

    Tipe: sistem EAS RF

    Ukuran: 1518 * 280 * 20MM

    Werna: Transparansi

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Retail Store 58khz AM Clothing Shop Alarm Anti-theft Aystem Gate-PG400

    Toko Ritel EAS 58khz AM Toko Klambi Alarm Anti-nyolong Aystem Gate-PG400

    Fitur sistem AM sing kuat, dirancang kanthi fokus ing deteksi label perekat, reliabilitas, lan keluwesan sing kuat. Sistem AM alas iki cocok kanggo lingkungan apa wae, kanthi kinerja sing ana ing pucuk pasar keamanan ritel.

    Sistem AM unggul ing lawang mlebu sing gedhe utawa akeh sing ngungguli pesainge, lan bareng karo bingkai ABS modern awet nanging apik banget, kanthi ruang kanggo spanduk pariwara.

    Barang Skhusus

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PT309

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1560 * 420 * 20MM

    Werna: putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Antenna AM System Acrylic High quality eas 58KHz Clothing Store Security Gate-PG212A

    EAS Antena AM Sistem Akrilik Kualitas tinggi 58KHz Gerbang Keamanan Toko Pakaian-PG212A

    Desain sing apik lan teknologi digital sing luar biasa nggawe macem-macem antena kita dadi solusi sing paling populer ing pasar kanggo kabutuhan keamanan ritel. Antena kita kuwat, dirancang kanthi apik lan cukup kuat kanggo lingkungan ritel sing paling nuntut.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG212A

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1500 * 370 * 20MM

    Werna: putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Alarm Security AM 58khz EAS Anti theft System Clothing Stores Antenna-PG218

    Keamanan Alarm EAS AM 58khz EAS Toko Anti Anti Nyolong Toko Antena-PG218

    Sistem EAS iki minangka teknologi AM 58KHz kanthi fitur jangkoan deteksi jembar (nganti 2,5 m) lan sensitivitas dhuwur. Desain bingkai sing transparan lan mbukak cocog kanggo desain toko sing menehi kesederhanaan lan keandalan kanggo solusi EAS sing apik lan terjangkau.Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG218

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1500 * 340 * 20MM

    Werna: putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Retail Store 58khz AM Clothing Shop Alarm Anti-theft Aystem Gate-PT309

    Toko EAS Eceran 58khz AM Toko Pakaian Alarm Anti-nyolong Aystem Gate-PT309

    Sistem AM iki bisa digunakake kanthi prinsip manawa pemancar ngirim sinyal ing semburan sing menehi energi tag ing zona alas. Nalika pulsa rampung, tag bakal ditanggepi. Antarane semburan, sinyal tag dideteksi dening panrima. Mula, yen tag aktif liwati ing antarane alas, weker bakal muni.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG218

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1500 * 340 * 20MM

    Werna: putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS SYSTEM AM System Acrylic High quality eas 58KHz Clothing Store Security Gate-PG300

    SISTEM EAS AM Sistem Akrilik Kualitas tinggi 58KHz Gerbang Keamanan Toko Pakaian-PG300

    Barang ditandhani utawa diwenehi label lan siji utawa luwih antena, biasane dipanggonke ing cedhak bukaan toko, komunikasi karo wong-wong mau nalika ana jangkauan, menehi tandha babagan manajemen toko nalika ana wong sing nyoba mbusak barang saka toko tanpa proses sing bener.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG300

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1500 * 306 * 20MM

    Werna: putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • EAS Antenna Clothing Store Security System Anti-theft Alarm of AM 58khz EAS Antenna-PG200

    Sistem Keamanan Toko Pakaian Antena EAS Alarm Anti-nyolong AM 58khz EAS Antena-PG200

    Sistem deteksi iki nduweni teknologi Etagtron AM EAS kanggo deteksi pencurian paling dhuwur kanthi jangkauan nganti 2.5m (8ft 2in) kanggo metu utawa akeh. Desain bingkai sing sempit, sempit lan mbukak digawe saka akrilik berkualitas tinggi, nyimpen sing dijaga estetika lan ngirim tampilan sing pas kanggo meh kabeh setelan ritel.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG200

    Tipe: Sistem EAS AM

    Ukuran: 1500 * 200 * 20MM

    Werna: abu-abu / putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • UHF RFID Gate for People Access Control and Asset Tracking-PG506L

    Gerbang RFID UHF kanggo Kontrol Akses Wong lan Pelacakan Aset-PG506L

    Antena RFID tanggung jawab kanggo ngetokake lan nampa ombak sing ngidini kita ndeteksi chip RFID. Nalika chip RFID nyebrang lapangan antena, mula bakal diaktifake lan ngetokake sinyal. Antena nggawe lapangan gelombang sing beda lan nutupi jarak sing beda-beda.

    Jenis Antena: Antena polarisasi bunder bisa digunakake paling apik ing lingkungan sing orientasi tag beda-beda. Antena polarisasi linier digunakake nalika orientasi label dikenal lan dikontrol lan mesthi padha. Antena NF (Near Field) digunakake kanggo maca tag RFID sajrone sawetara sentimeter.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: PG506L

    Tipe: sistem RFID

    Ukuran: 1517 * 326 * 141MM

    Werna: putih

    Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ

  • Security Tag Label Deactivator For AM 58Khz EAS AM Label-CT580

    Deactivator Tag Label Keamanan Kanggo AM 58Khz EAS AM Label-CT580

    Jelajahi baris mateni lengkap sing bisa diandelake kanggo ngirim kinerja dinonaktifake sing luwih dhuwur ing label anti-pencurian aktif kanggo nglindhungi barang dagangan lan nyuda alarm palsu nalika metu. 

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: CT580

    Tipe: AM Label Deactivators

    Ukuran: 230 * 200 * 78MM

    Werna: Biru biru

    Frekuensi: 58KHz

    Sumber Daya: Input 220VAC, Output 18VAC

    Swara: Buzzer