page banner

Solusi kanggo Toko Kosmetik

Gerbang dipasang ing lawang mlebu toko, jumlahe gerbang ditemtokake kanthi jembar lawang lan jinis gerbang.

Toko Kosmetik mesthi adol macem-macem produk kecantikan lan kosmetik kalebu dandanan Wajah, Perawatan Kulit, Perawatan Awak, produk Perawatan Rambut, lsp ... Etagtron nawakake teknologi AM lengkap kanggo nglindhungi komoditas toko kosmetik.

Label sing bakal digunakake?

cosmetics-shop-eas-security-antennas-entrance-gate-security-acrylic-gate

Label keamanan kanggo kosmetik Kecantikan:

Etagtron Pasokan label AM lengket, Label AM sing dipasang lan Label AM anti banyu kanggo nglindhungi kosmetik sing beda ..

5
makeup-display-am-label-58KHz

Jinisipun saka AM Lengket Lengket:

Kode bar

kode bar dummy kanggo ndhelikake luwih apik

Putih

ditrapake kanggo kemasan warna cahya kanthi warna putih

pengepakan warna Logo dicetak ditampa

Ireng

ditrapake kanggo pengepakan warna ireng

Panah

ketemu syarat khusus

Kepiye cara mbusak tag?

4

Sawise mbayar, sampeyan bisa mbusak keamanan iki saka artikel karo deactivator, cukup lebokake label DR AM karo deactivator sing mati.

Jumlahe deactivator ditemtokake dening jumlah meja kasir.