page banner

Sapa kita

Etagtron minangka panyedhiya solusi inovatif sing setya mbantu para pengecer supaya maju.

Pangembangan Sejarah

about
2000
RF / AM / RFID sing didegaké

produksi lan sales

Salah sawijining panyedhiya paling awal yaiku 8.2MHz

Produsen label EAS

about
2005

Bekerjasama karo UNIQLO

Layanan 70% toko UNIQLO (EAS lan tag)

NOVATRON, patungan karo klompok ALL4Label (Jerman)

3 Produsen label RF paling misuwur Perusahaan antena RFID

about

2007

Layanan kanggo C&A, Mesterbonewe, Semir, Cache-

Cache, La Chapelle, HLA,

ADIDAS

about
2010

Ganti jeneng dadi Etagtron Bukak solusi ritel RFID

Sistem AM karo Layanan klompok RAKO Jerman kanggo Etam, NET

about
2011

Layanan kanggo Layanan Supermarket Beijing Huapu kanggo ASOBIO

 

about
2012

Aplikasi sistem RF RF Exquisite anggota GS1 HK ing sistem Uniqlo Localize AM

Kontrak produksi nganggo GAP / Tommy

Hilfiger / Dizzit / Hotwind / Moskow / Maxwin / Shimamula

 

about
2013

Aplikasi solusi RFID ing ANZHENG lan Tommy Hilfiger

 

about
2014

Bekerjasama karo AEON / Marc O'Polo / Tampilan Anyar /

Best Seller / Moussy iMirror kanggo Boss lan Prada

 

about
2015

Kontrak karo Paten Hongdou / Lily / LuoLai lan penghargaan

Akuisisi peralatan MIYAKE

lan paten

 

about
2016

Kontrak karo GUESS / TRENDS / BUYNOW / Park

putra / SUPERDRY

Aplikasi RFID ing GU / KC / TOMMY / HANKOOK / ANJI

 

about
2017

GAMBAR

EAS lan panyedhiya aksesoris

 

 

about
2018

Kontrak karo Sunning Electronics