page banner
  • Security Tag Label Deactivator For AM 58Khz EAS AM Label-CT580

    Deactivator Tag Label Keamanan Kanggo AM 58Khz EAS AM Label-CT580

    Jelajahi baris mateni lengkap sing bisa diandelake kanggo ngirim kinerja dinonaktifake sing luwih dhuwur ing label anti-pencurian aktif kanggo nglindhungi barang dagangan lan nyuda alarm palsu nalika metu. 

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: CT580

    Tipe: AM Label Deactivators

    Ukuran: 230 * 200 * 78MM

    Werna: Biru biru

    Frekuensi: 58KHz

    Sumber Daya: Input 220VAC, Output 18VAC

    Swara: Buzzer