page banner
  • Clothing Security AM 58KHz Tags Alarm Sensors Hard Tag-Acute Pencil Tag

    Keamanan Busana AM 58KHz Tag Sensor Sensor Tag Pensil Akut Keras

    Tag Pensil Akut minangka versi Tag Pensil sing luwih populer. Koil ferit luka nyebabake Mini-Stylus, nyedhiyakake kinerja sing padha karo Wave Tag. Tag iki bisa dicopot saka barang dagangan kanthi detacher magnetik.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Tag Pensil Akut (No.018 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Ukuran: 60 * 19 * 14MM (2.36 "* 0.75" * 0,55 ")

    Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

    Frekuensi: 58KHz

  • Clothing Security AM 58KHz Tags Alarm Sensors-Mini Pencil Tag

    Keamanan Busana AM 58KHz Tag Sensor Alarm-Tag Pensil Mini

    Tag Hard Non-Adhesive sing ora bisa dipateni lan nggunakake teknologi AM EAS berkinerja tinggi ing desain tag keras. Nggawe desain modern sing tahan kekalahan lan aplikasi / ngilangi gampang nalika wis didol, tag ferit iki becik kanggo nglindhungi macem-macem barang dagangan.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Tag Pensil Mini (No.001 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Ukuran: 45 * 19 * 14MM (1.77 "* 0.75" * 0,55 ")

    Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

    Frekuensi: 58KHz

  • Clothing Store EAS System Anti theft Magnetic Security Tag Hard Tag-Pencil Tag with Lanyard

    Toko Busana EAS System Anti nyolong Tag Keamanan Magnetik Tag Keras Tag-Pensil karo Lanyard

    Katrangan Singkat:

    Nggabungke lanyard lan diwenehi siji. Tag sing sampurna kanggo aksesoris cilik. Ora prelu tuku tag lan lanyard kanthi kapisah. Ndhaptar desain modern, tahan kekalahan lan aplikasi / ngilangi gampang nalika jual, label ferit iki cocog kanggo nglindhungi macem-macem barang dagangan.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Tag Pensil karo Lanyard (No.008 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Ukuran: 55 * 13MM (2.16 "* 0,51") kanthi lanyard 135mm

    Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

    Frekuensi: 58KHz

  • EAS cheap clothing am anti-theft digital epaper price tag AM DR label soft tag

    Sandhangan murah EAS am anti-nyolong tag rega digital e-mail AM label alus

    Label sheet AM nyedhiyakake kisaran, sensitivitas, resistensi, deteksi sing luar biasa. Label Lembar iki menehi kinerja paling apik lan proteksi barang dagangan sing unggul nalika tetep barang.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: AM DR Soft Label

    Tipe: Label AM

    Ukuran: 45 * 10 * 2MM (1.77 "* 0.39" * 0.079 ")

    Werna: Kode bar / putih / ireng

    Frekuensi: 58KHz

  • EAS Hard Tag AM Clothes 58KHz Tag Alarm Sensors-Wave Tag

    EAS Hard Tag AM Clothes 58KHz Tag Alarm Sensor-Gelombang Tag

    Kompatibel karo kabeh sistem anti-pencurian AM 58Khz, lan mbutuhake penghilang magnetik standar kanggo nyopot..Gunakake bahan ABS anyar lan bar magnet magnetik, bobot entheng lan ramah lingkungan. Kesalahan sing sensitif lan sithik. Bisa digunakake kanggo 2- 3 taun, migunani kanggo nyuda biaya operasi.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Wave Tag (No.020 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Ukuran: 65 * 17 * 18MM (2.56 "* 0.67" * 0.7 ")

    Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

    Frekuensi: 58KHz

  • EAS Hard Tag AM 58KHz Alarm Sensor Clothes supermarket Tag-Super Tag

    EAS Hard Tag AM 58KHz Sensor Alarm Swalayan supermarket Tag-Super Tag

    Plastik ABS kanthi tampilan kekuwatan, kekandelan lan kepadatan dhuwur ora gampang dienggo, rusak lan tuwa. Umur layanan plastik ABS bisa nganti luwih saka 6 taun, nyuda tuku produk rodok olo sing bola-bali.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: Super Tag (No.012 / AM)

    Ketik: AM Tag

    Ukuran: 88 * 26 * 18MM (3.46 "* 1.02" * 0.71 ")

    Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

    Frekuensi: 58KHz

  • EAS Cheap Clothing AM Anti-Theft Digital Epaper Price Tag AM-DR Label Soft Tag

    EAS Murah Busana AM Anti-Maling Digital Kertas Tag Tag AM-DR Label Label

    Label sheet AM nyedhiyakake kisaran, sensitivitas, resistensi, deteksi sing luar biasa. Label Lembar iki menehi kinerja paling apik lan proteksi barang dagangan sing unggul nalika tetep barang.

    Spesifikasi barang

    Jeneng merek: ETAGTRON

    Nomer Model: AM DR Soft Label

    Tipe: Label AM

    Ukuran: 45 * 10 * 2MM (1.77 "* 0.39" * 0.079 ")

    Werna: Kode bar / putih / ireng

    Frekuensi: 58KHz