page banner

Keamanan Busana AM 58KHz Tag Sensor Alarm-Tag Pensil Mini

Katrangan singkat:

Tag Hard Non-Adhesive sing ora bisa dipateni lan nggunakake teknologi AM EAS berkinerja tinggi ing desain tag keras. Nggawe desain modern sing tahan kekalahan lan aplikasi / ngilangi gampang nalika wis didol, tag ferit iki becik kanggo nglindhungi macem-macem barang dagangan.

Spesifikasi barang

Jeneng merek: ETAGTRON

Nomer Model: Tag Pensil Mini (No.001 / AM)

Ketik: AM Tag

Ukuran: 45 * 19 * 14MM (1.77 "* 0.75" * 0,55 ")

Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

Frekuensi: 58KHz


Detail Produk

Tag Produk

Produk Katrangan

Sensor Alarm Keamanan Pensil AM Pensil

① Ngurangi sales sing ilang lan ngilangi biaya tenaga kerja sing ana gandhengane karo tag ing toko, saéngga rekan toko bisa luwih apik ngladeni pelanggan

②Tandha tujuan akeh ngamanake barang keras, barang alus lan kabeh sing ana ing antarane

Application Aplikasi lan penghapusan sing gampang kanggo mbantu nambah operasi toko

Jeneng produk

EAS AM Hard Tag

Frekuensi

58 KHz (AM)

Ukuran barang 

45 * 19 * 14MM

Jangkauan deteksi

0,5-2,5m (kurang saka Sistem & enviornment ing situs)

Model kerja

SISTEM AM

Nyithak

Werna sing bisa disesuaikan

Rincian utama tag pensil AM-tag cilik:

AM-Pencil-tag-Clothing-Security-Tag-AM-Alarm-hard-tag

1. Desain bentuk Pensil Cilik banget.

2. Tag Keamanan Super-Lock bisa ditrapake kanggo macem-macem klambi, minimalake pengaruh ing sandhangan sing paling alus.

3. Desain tahan kekalahan. Omah plastik ABS kaku sing dikombinasikake karo fitur super-kunci tegese mung detitor tipe kuat sing bakal mbukak label iki.

4. Tag inovatif iki paling laris. Sederhana, wicaksana lan efektif banget. Tag Tikus unik nggabungake tag keamanan pensil lan lanyard dadi produk sing migunani banget. Cocog kanggo kabeh jinis aplikasi, kalebu sepatu lan tas.

5. Tag Pensil cepet lan gampang digunakake. Kasedhiya kanggo sistem keamanan entri / metu ing lawang lan uga ing kabeh frekuensi EAS.

Produk Rincian

Struktur Internal

ABS kualitas tinggi + Ferit sensitivitas dhuwur + Kunci kolom wesi

Bisa disesuaikan

Cetak biasa yaiku abu-abu, ireng, putih lan warna liyane, logo bisa disesuaikan

Degaussing 

Pateni label nganggo deter AM 58KHz.

Deteksi Jarak

SUPERM~2

Tag hard anti-steal duwe fungsi alarm sing stabil, bisa ditempelake ing produk, lan duwe umur layanan sing luwih dawa. Tag hard awet banget lan bisa diaktifake maneh kanggo digunakake maneh. Iki umume digunakake ing macem-macem skenario kayata supermarket, toko sandhangan, toko alat, lan liya-liyane. Bisa digunakake ing kemasan cair lan logam, nyuda kerugian nyolong, nambah bathi toko, lan nambah pengalaman blanja.
Tag anti-nyolong Pencil Mini kalebu ing antarane Pencil lan Pencil Super kanggo nglindhungi barang wiwit bahan abot nganti klambi alus. Nampilake desain modern, tahan kekalahan lan aplikasi / ngilangi gampang nalika jual, tag iki bisa digunakake karo Etagtron uga kabeh sistem AM 58Khz liyane, tag Artikel Elektronik Surveillance (EAS) cocog kanggo nglindhungi macem-macem barang dagangan kanggo nyegah toko barang. Iki dirancang kanggo kabeh sistem AM 58KHz.

Ditrapake  Adegan

lowest-price-AM-Pencil-tag-Clothing-Security-Tag-AM-Alarm-hard-tag

Alur kerja  Diagram

EAS-alarm-tag-security-system-clothing-store-shopes-anti-theft

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita