page banner

Toko Busana EAS System Anti nyolong Tag Keamanan Magnetik Tag Keras Tag-Pensil karo Lanyard

Katrangan singkat:

Katrangan Singkat:

Nggabungke lanyard lan diwenehi siji. Tag sing sampurna kanggo aksesoris cilik. Ora prelu tuku tag lan lanyard kanthi kapisah. Ndhaptar desain modern, tahan kekalahan lan aplikasi / ngilangi gampang nalika jual, label ferit iki cocog kanggo nglindhungi macem-macem barang dagangan.

Spesifikasi barang

Jeneng merek: ETAGTRON

Nomer Model: Tag Pensil karo Lanyard (No.008 / AM)

Ketik: AM Tag

Ukuran: 55 * 13MM (2.16 "* 0,51") kanthi lanyard 135mm

Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

Frekuensi: 58KHz


Detail Produk

Tag Produk

Produk Katrangan

AM Pencil hard tag karo Sensor Keamanan Pakaian Lanyard

①Satu pucuk lanyard sing dilapisi plastik dicantholake ing label, lan pucuk liyane dilengkapi pin sing dipasang ing bolongan lan dikunci ing tag kasebut.

②Tandha tujuan akeh ngamanake barang keras, barang alus lan kabeh sing ana ing antarane

Application Aplikasi lan penghapusan sing gampang kanggo mbantu nambah operasi toko

Jeneng produk

EAS AM Tag Tag-Pensil Hard karo Lanyard

Frekuensi

58 KHz (AM)

Ukuran barang 

55 * 19MM

Jangkauan deteksi

0,5-2,5m (kurang saka Sistem & enviornment ing situs)

Model kerja

SISTEM AM

Nyithak

Werna sing bisa disesuaikan

Rincian utama tag pensil AM-tag cilik:

Security-Tag-AM-EAS-Clothes-Tag-Magnet-Remover-Supermarke

1. Kanthi ferit ing njero, Gampang dirasakake dening sistem AM kanggo nglindhungi barang ing toko.

2. Pangukuran cilik ora ngganggu nyoba kain ing.

3. Bisa dipateni kanthi detacher, ora ana alarm palsu.

4. Digawe saka plastik tahan api, bahan gores lan bahan tahan.

5. Kunci magnetik kekuatan dhuwur kanggo proteksi sing unggul.

6. Desain modern pancen menarik kanggo dideleng, gampang dicopot ing cash register supaya layanan pelanggan cepet.

Produk Rincian

Struktur Internal

ABS kualitas tinggi + Ferit sensitivitas dhuwur + Kunci kolom wesi

Bisa disesuaikan

Cetak biasa yaiku abu-abu, ireng, putih lan warna liyane, logo bisa disesuaikan

Degaussing 

Pateni label nganggo deter AM 58KHz.

Deteksi Jarak

SUPERM~2

Rentang proteksi paling jembar ing antarane rong antena bisa nganti 1,5m kanthi label DR alus. Bisa nglindhungi ngleboke jembaré 4,6m kanthi telung antena bisa digunakake kanthi sinkron. Iki dipasang kanthi dekorasi sing apik ing mall, gampang nglindhungi macem-macem jembaré toko ritel; mula cocog karo mall kelas ndhuwur.
Jarak deteksi tartamtu gumantung karo sistem sing sampeyan gunakake.

Ditrapake  Adegan

lowest-price-AM-Pencil-tag-Clothing-Security-Tag-AM-Alarm-hard-tag

Alur kerja  Diagram

EAS-alarm-tag-security-system-clothing-store-shopes-anti-theft

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita