page banner

Keamanan Busana AM 58KHz Tag Sensor Sensor Tag Pensil Akut Keras

Katrangan singkat:

Tag Pensil Akut minangka versi Tag Pensil sing luwih populer. Koil ferit luka nyebabake Mini-Stylus, nyedhiyakake kinerja sing padha karo Wave Tag. Tag iki bisa dicopot saka barang dagangan kanthi detacher magnetik.

Spesifikasi barang

Jeneng merek: ETAGTRON

Nomer Model: Tag Pensil Akut (No.018 / AM)

Ketik: AM Tag

Ukuran: 60 * 19 * 14MM (2.36 "* 0.75" * 0,55 ")

Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

Frekuensi: 58KHz


Detail Produk

Tag Produk

Produk Katrangan

AM Pensil akut tag keras Sensor Alarm Keamanan Busana

Material Bahan tag ABS anyar: warna sing apik tanpa bintik-bintik ireng, perlindungan lingkungan lan bebas polusi

Performance Kinerja lan ukuran biaya sing apik, cocog kanggo macem-macem ukuran barang

③ Bisa kerja ing jarak 1,5 - 1.8m gerbang antena AM EAS, dukung kabeh sistem EAS AM supaya bisa kerja bebarengan kanggo nggayuh fungsi anti-nyolong

Jeneng produk

EAS AM Hard Tag

Frekuensi

58 KHz (AM)

Ukuran barang 

60 * 19 * 14MM

Jangkauan deteksi

0,5-2.8m (kurang saka Sistem & enviornment ing situs)

Model kerja

SISTEM AM

Nyithak

Werna sing bisa disesuaikan

Rincian utama tag pensil AM-tag cilik:

EAS-Hard Tag-Anti-theft-AM-Hard-Tag-Security-Tag-China-Original-Factory

1. Macem-macem panggunaan ing toko sandhangan tekstil utawa supermarket, ora mung kanggo sandhangan, nanging uga kanggo sepatu, syal, dompet, tas tangan lan liya-liyane; 

2. Panggunaan umur dawa, bisa digunakake maneh, aja nganti diremehake, kualitas tinggi kanthi rega sing lumayan.

3. Deteksi Super Pensil Gedhe AM 58Khz Hard Tag Kanggo Anti Barang Shoplifting, salah sawijine tag swara lan magnetik sing luwih efektif, jarak penginderaan dawa, cocog kanggo toko sing cedhak.

Produk Rincian

Struktur Internal

ABS kualitas tinggi + Ferit sensitivitas dhuwur + Kunci kolom wesi

Bisa disesuaikan

Cetak biasa yaiku abu-abu, ireng, putih lan warna liyane, logo bisa disesuaikan

Degaussing 

Pateni label nganggo deter AM 58KHz.

Deteksi Jarak

SUPERM~2

Kita wis sukses ngetrapake pensil gedhe AM iki menyang macem-macem toko rantai ritel. Tag potlot gedhe EAS bisa digarap kanthi pin baja utawa kabel lanyard kanggo masang macem-macem komoditas ritel kanggo anti pencurian toko.
Jarak deteksi nganti lingkungan toko, kurang faktor gangguan, efek deteksi luwih apik.

Ditrapake  Adegan

lowest-price-AM-Pencil-tag-Clothing-Security-Tag-AM-Alarm-hard-tag

Alur kerja  Diagram

EAS-alarm-tag-security-system-clothing-store-shopes-anti-theft

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita