page banner

EAS Anti-Maling 4040mm RF Label Supermarket-4040 Label

Katrangan singkat:

Tag kasebut minangka piranti elektronik cilik sing kalebu chip lan antena, sing asring dirancang kanggo nyegah toko barang. Kanthi Tag RF, swara swara swara banter nalika ana wong sing nyoba ninggalake toko tanpa mbayar produke marang wong liya. Tag RF duwe akeh aplikasi liyane uga

Spesifikasi barang

Jeneng merek: ETAGTRON

Nomer Model: Label RF 4040 (No.4040 / RF)

Tipe: Label RF

Ukuran: 40 * 40MM (1,57 "* 1.57")

Desain Depan: mudo / Putih / Barcode / Customized

Frekuensi: 8,2MHz ± 5%, 9,5MHz ± 5%, 10,5MHz ± 5%

Adhesive Nyawiji Panas: Henkel


Detail Produk

Tag Produk

Produk Katrangan

Sensor Alarm Keamanan Supermarket RF 4040 Label

① Gunakake stiker keamanan RF ing barang sing tag keamanan ora nganggo jarum.

②Kanggo barang saben pangukuran. Thanks kanggo ngukur 40 x 40 mm, gampang dipasang sanajan lumahan paling cilik. N

③ Kanggo panggunaan sapisan. Stiker dipateni sadurunge digawa metu saka toko.

Jeneng produk

EAS RF Soft Tag

Frekuensi

8,2MHz (RF)

Ukuran barang 

40 * 40MM

Jangkauan deteksi

0,5-2.0m (kurang saka Sistem & enviornment ing situs)

Model kerja

SISTEM RF

Desain ngarep

Mudo / Putih / Barcode / Customized

Detil utama label alus RF:

Retail-Clothing-Alarming-Security-EAS-RF-Soft-Label-Supermarket

1. Tag kami tipis kertas lan ditempelake ing label khusus sampeyan. Kanthi menehi label ing label, kita ora bakal nyuda merek sampeyan kabeh. Ana uga ngirit biaya sing bakal sampeyan entuk saka label lan tag keamanan sing ditambahake sekaligus.

2. Elemen keamanan plastik sing amba ora cocog karo kabeh barang. Mula stiker keamanan minangka pilihan sing luwih apik yen item sing dimaksud kayata:
buku lan alat tulis;
keramik;
elektronik;
alat lan peralatan protèktif;
dolanan;
produk sing digawe saka film utawa karet;

Label Spesifikasi

Retail-Clothing-Alarming-Security-EAS-RF-8.2MHz-Soft-Label
Retail-Supermarket-Alarming-Security-EAS-RF-Soft-Label-

1.Kertas ndhuwur: 65 ± 4μm
2.Panas-cair : 934D
3.Anti-etchingink : Greenink 
4.AL : 10 ± 5 % μm
5.Perekat : 1μm
6.CPP : 12.8± 5 % μm
7.Perekat : 1μm
8.AL : 50 ± 5 % μm
9.Anti-etchingink : Greenink 
10.Hot-leleh : 934D
11.Liner : 71 ± 5μm
12.Kekandelan : 0,20mm ± 0,015mm

Deteksi Jarak

EAS-Security-alarm-System-8.2mhz-EAS-RF-Dual-Systerm

Produk iki digunakake kanthi sistem radio RF8.2MHz lan digunakake ing rak supermarket kanggo nyegah nyolong. Cocog kanggo kabeh produk ing lingkungan supermarket lan toko khusus. Ruang lingkup panggunaan kalebu tag rega gantung, buku, kothak audio lan video CD, sampo, botol pembersih wajah, lan serangkaian produk kemasan karton cilik bisa digunakake.
Nalika degaussing, gunakake piranti degaussing label anti-pencurian lan papan degaussing. Aja nyelehake label alus ing papan sing dicithak nganggo teks deskripsi penting, kayata komposisi produk, metode panggunaan, pernyataan peringatan, ukuran lan barcode, tanggal produksi, lsp. Kanggo nyegah wong mbusak label kanthi ilegal, iki label banget caket. Yen label kasebut dipeksa kanthi paksa, permukaan produk bakal rusak.

Ditrapake  Adegan

Retail-Clothing-Anti-theft-Security-EAS-RF-8.2MHz-Soft-Label

Alur kerja  Diagram

EAS-alarm-tag-security-system-clothing-store-shopes-anti-theft

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita