page banner

RF 8.2Mhz EAS Mini Tag Square Black Kanthi Pin Security Security Tag-Mini Square

Katrangan singkat:

Sistem keamanan serbaguna RF sing kompatibel, tag keamanan Artikel Surveilans Elektronik (EAS), Rectangular Mini 8,2MHz dadi andalan akeh pengecer kanggo nyegah toko barang. Faktor bentuk cilik lan desain sing ringkes nggawe barang bisa dipasang kanthi lancar lan gampang uga ngamanake barang tanpa ngganggu pengalaman toko, merchandise utawa promosi merek ..

Spesifikasi barang

Jeneng merek: ETAGTRON

Nomer Model: Mini Square Tag (No.001 / RF)

Tipe: Tag RF

Ukuran: 48 * 42MM (1.81 "* 1.65")

Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

Frekuensi: 8,2MHz


Detail Produk

Tag Produk

Produk Katrangan

RF Mini Square hard tag Sensor Keamanan Supermarket

Tag keamanan alun-alun ①8.2mhz, digunakake ing toko pakaian lan supermarket

Rate Tingkat deteksi dhuwur, cepet suwek nalika adol, umur panjang, opsi keamanan sing bisa digunakake maneh

③ Nggawe lingkungan blanja sing luwih nyenengake

Jeneng produk

Tag Hard EAS RF

Frekuensi

8,2MHz (RF)

Ukuran barang 

48 * 42MM

Jangkauan deteksi

0,5-2.0m (kurang saka Sistem & enviornment ing situs)

Model kerja

SISTEM RF

Nyithak

Werna sing bisa disesuaikan

Rincian utama tag hard RF-Mini Square:

RF-Square-Tag-RF-Hard-Tag-Garment-Security-Alarm

1. Nyuda kerugian toko sampeyan;

2. Nyedhiyakake efek pencegahan;

3.Ngunggahake dorongan dodolan kanthi mindhah barang saka cased sing dikunci menyang konter lan jubin sing mbukak;

4. Rega paling murah lan Biasane Pabrik rega EAS 8.2mhz RF kothak tandha-yaiku sistem RF sing digunakake ing toko sandhangan, supermarket, pamilihan mandhiri.

Produk Rincian

Struktur Internal

ABS berkualitas tinggi + Koil sensitivitas tinggi + Kunci kolom wesi

Bisa disesuaikan

Cetak biasa yaiku abu-abu, ireng, putih lan warna liyane, logo bisa disesuaikan.
Ukuran sing beda kanggo pilihan sampeyan.

Degaussing 

Pateni tag nganggo detacher RF 8.2MHz.

Deteksi Jarak

EAS-Security-alarm-System-8.2mhz-EAS-RF-Dual-Systerm

Nilai Q sing dhuwur nggawe tag iki luwih sensitif karo antena RF 8.2Mhz. Tag RF kelas dhuwur, kisaran deteksi luwih akeh tinimbang tag kothak RF umum.
Migunakake macem-macem barang dagangan kanthi gampang ditrapake lan dicopot nalika didol. Sensitivitas deteksi tag gumantung karo lingkungan sekitar sing dipasang sistem RF.

Ditrapake  Adegan

lowest-price-AM-Pencil-tag-Clothing-Security-Tag-AM-Alarm-hard-tag

Alur kerja  Diagram

EAS-alarm-tag-security-system-clothing-store-shopes-anti-theft

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita