page banner

Toko EAS Eceran 58khz AM Toko Pakaian Alarm Anti-nyolong Aystem Gate-PT309

Katrangan singkat:

Sistem AM iki bisa digunakake kanthi prinsip manawa pemancar ngirim sinyal ing semburan sing menehi energi tag ing zona alas. Nalika pulsa rampung, tag bakal ditanggepi. Antarane semburan, sinyal tag dideteksi dening panrima. Mula, yen tag aktif liwati ing antarane alas, weker bakal muni.

Spesifikasi barang

Jeneng merek: ETAGTRON

Nomer Model: PG218

Tipe: Sistem EAS AM

Ukuran: 1500 * 340 * 20MM

Werna: putih

Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ


Detail Produk

Tag Produk

Produk Katrangan

Toko Ecer Anti-nyolong Alarm Sistem Ecer

Rampungake inti seni Cina lan Kulon, coba pikirake desain tradisional, nuduhake keunggulan sawise kombinasi.

Katon gaya lan elegan, transmisi cahya sing kuat, tahan aus sing apik lan njaga bentuk kasebut.

Kothak ngisor stainless steel kanthi resistensi nyandhang, tahan cuaca lan tahan korosi.

Colok dhukungan lan muter

low-price-EAS-Am-System-Anti-Theft-Detection-Gate-Indoor-Security-Entrance

Jeneng produk

Sistem EAS AM-PG218

Frekuensi

58 KHz (AM)

Materi 

Akrilik

Ukuran kemasan 

1500 * 340 * 20MM

Jangkauan deteksi

0.6-2.5m (depneds ing label & enviornment ing situs)

Model kerja

Master + Budhak

Voltase opreasi

110-230v 50-60hz

Input

24V

Detil utama sensor keamanan toko sandhangan:

1. Dirancang kanggo dadi solusi sing efektif kanggo ngamanake toko sampeyan saka nyolong nggunakake Teknologi AM sing dipercaya.

2. Iki minangka sistem EAS loro-alas standar kanthi resistensi dhuwur kanggo gangguan lan nyetel sing gampang, sing nggawe pilihan sing bisa dipercaya kanggo toko apa wae.

3. Sistem iki bisa diinstal kanthi jumlah tanpa wates ing sak lokasi. Setelan sinkronisasi sing gampang ngaktifake kabeh supaya bisa bebarengan.

4. Kanggo lawang sing sempit, bisa uga nggunakake antena siji - lan kanggo lawang sing luwih jembar, luwih akeh antena mung bisa ditambahake. Sistem AM kalebu deteksi jammer kanggo nyegah maling ngalangi sistem nalika nyoba ninggalake toko kanthi barang sing dicolong.

master-board-AM-system-NO.9000-AM-gate

Papan Utama

slave-board-AM-system-NO.9000-AM-gate

Papan Budak

Produk Rincian

Logo Khusus ing sampul dhasar

Ngatur logo sampeyan supaya luwih apik.

Bahan Akrilik

Bahan akrilik sing unggul, elegan lan transparan

Lampu LED

Nyedhiyakake pencegahan visual kanggo nyolong 

Deteksi Jarak

SUPERM~2

Panutup 1.7 ~ 1.8m kanthi label DR kanthi rong antena. Kinerja meja kanthi instalasi sing gampang. Siji antena utama bisa digunakake kanthi rong antena sekunder.
Kanthi nambah jumlah antena anti-nyolong, toko bisa dilebokake tanpa wates, Multiple antena nggunakake bebarengan tanpa sinkronisasi on-line.

Dianjurake produk

Recommendation of related products for AM system 58KHz antenna

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita