page banner

Sistem Keamanan Toko Pakaian Antena EAS Alarm Anti-nyolong AM 58khz EAS Antena-PG200

Katrangan singkat:

Sistem deteksi iki nduweni teknologi Etagtron AM EAS kanggo deteksi pencurian paling dhuwur kanthi jangkauan nganti 2.5m (8ft 2in) kanggo metu utawa akeh. Desain bingkai sing sempit, sempit lan mbukak digawe saka akrilik berkualitas tinggi, nyimpen sing dijaga estetika lan ngirim tampilan sing pas kanggo meh kabeh setelan ritel.

Spesifikasi barang

Jeneng merek: ETAGTRON

Nomer Model: PG200

Tipe: Sistem EAS AM

Ukuran: 1500 * 200 * 20MM

Werna: abu-abu / putih

Tegangan Kerja: 110 ~ 230V 50 ~ 60HZ


Detail Produk

Tag Produk

Produk video

Produk Katrangan

toko klambi alarm sistem gerbang anti nyolong

Faktor bentuk akrilik transparan njaga estetika toko

Kinerja deteksi global 2.5m (8ft 2in) sing konsisten nglindhungi aset kritis

Sensor ngetung wong semat njupuk kunjungan shopper kanggo mbantu nggedhekake kinerja toko

Antena tunggal, dobel lan pirang-pirang kanggo opsi kasebut, nyukupi kabutuhan sing disesuaikan

SUPERM~1

Jeneng produk

Sistem EAS AM

Frekuensi

58 KHz (AM)

Materi 

Akrilik

Ukuran kemasan 

1500 * 200 * 20MM

Jangkauan deteksi

0.6-2.2m (depneds ing label & enviornment ing situs)

Model kerja

Master + Budhak

Voltase opreasi

110-230v 50-60hz

Input

24V

Detil utama sensor keamanan supermarket:

clothing-shop-alarm-anti-theft-system-gate-58khz-am-eas-security-door

1. Bahan akrilik transparan standar & elegan sing dhuwur. Tahan suhu dhuwur & tekanan dhuwur; materi novel, tampilan apik lan sederhana.

2. Konvergensi Master-budak, operasi normal kanthi antena tunggal; sirkuit nyetel poto; nol positip palsu, sinkronisasi sing ngatur dhewe, sensitivitas sing bisa diatur; Alarm swara lan cahya sing unik; Bisa ndeteksi kabeh label alus 58kHz, label hard lan label 58kHz khusus.

3. Ora stabilitas kanggo ngawasi anti-pencurian lan umur panjang yen dibandhingake karo produk biasa;

4. Teknologi pamroses sinyal digital sing maju bisa nindakake monitor mandhiri kanthi periodik lan kontrol otomatis kanggo lingkungan sekitar.

AM-SYSTEM-BOARD-MASTER-NO8500

Papan Utama

AM-SYSTEM-BOARD-SLAVE-NO8500

Papan Budak

Produk Rincian

Customized Logo

Ngatur logo sampeyan supaya luwih apik.

Bahan Akrilik

Bahan akrilik sing unggul, elegan lan transparan

Tutup Metal

Kuat lan andal, anti tabrakan lan anti banyu

Deteksi Jarak

SUPERM~2

Siji potongan antena bisa nutupi kisaran saka 0,5m nganti 2,4m (Gumantung saka kahanan sing nyata), Jembar proteksi paling jembar antarane rong antena bisa nganti 1,5m kanthi label DR alus. Bisa nglindhungi ngleboke jembaré 5.8 m kanthi telung antena bisa digunakake bebarengan . Iki dipasang kanthi dekorasi sing apik ing mall, gampang nglindhungi macem-macem jembaré toko ritel; mula cocog karo mall kelas ndhuwur.
Kanthi nambah jumlah antena anti-nyolong, toko bisa dilebokake tanpa wates, Multiple antena nggunakake bebarengan tanpa sinkronisasi on-line.

Dianjurake produk

Recommendation of related products for AM system 58KHz antenna

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita