page banner

Sapa kita

Etagtron minangka panyedhiya solusi inovatif sing setya mbantu para pengecer supaya maju.

Babagan Etagtron

Etagtron minangka perusahaan teknologi tinggi sing nawakake platform manajemen profesional, solusi RFID cerdas, lan pencegahan kerugian pintar wiwit taun 2010. Etagtron® makarya ing saindenging jagad kanthi merek lan teknologi terkemuka ing bidang bisnis ing ngisor iki: EAS, RFID, menehi tag sumber lan solusi ritel. Etagtron® nyedhiyakake solusi EAS lan RFID kanggo pasar ritel, macem-macem label RF lan merek antena RFID sing beroperasi ing luwih saka 150 negara. Kanthi teknologi inti saka RFID lan EAS, lapangan bisnis kita tuwuh saka sektor ritel menyang sektor logistik otomotif. Nggunakake teknik cerdas sing maju lan inovatif, kita kanthi efektif bisa mbantu perusahaan kasebut nyadari manajemen rantai utuh sing cerdas lan transformasi mode 'Eceran Anyar' liwat identifikasi data gedhe, kemampuan dilacak lan optimalisasi ing platform cloud. Kita nawakake layanan profesional kalebu konsultasi, desain, R&D, eksekusi lan pelatihan kanggo ewonan merek terkenal ing saindenging jagad.

RETAIL BARU ningkatake transformasi lan upgrade industri ritel kanthi nggabungake ritel online, offline lan logistik kanthi teknologi anyar kanggo ngganti pengalaman blanja tradisional dadi pengalaman sing lancar kanthi ningkatake efisiensi operasional. Platform cloud cerdas Estagtron nggunakake Internet of Things (IOT) teknologi kayata Sense, Transmisi, Pengetahuan lan Pemanfaatan. Nggabungake karo RFID, sensor nirkabel, komputasi awan, data amba lan teknologi keamanan, merek bisa nggunakake teknologi kasebut kanthi cepet kanggo mindhai lan maca label RFID sajrone proses nampa, nyedhiyakake saham, inventaris, manajemen toko lan keamanan kanggo ngenali lan nglacak status artikel nyata-wektu. Aplikasi manajemen level item iki kanthi efektif bisa nambah efisiensi operasi, nyuda pencegahan kerugian lan entuk data gedhe sing efisien kanggo wawasan bisnis.

Tim Kita

Eceran cerdas, ngaktifake masa depan

Ketrampilan & Keahlian Kita

Nilai: Solusi etagtron sing digunakake; Nyepetake proyek kanthi efektif; eksekusi Ngurangi solusi; biaya manajemen

Bukak mode docking: Docking sistem pihak katelu; Interaksi data; Integrasi sistem; Nuduhake sumber daya

Tanggepan cepet: Penambangan data wektu nyata; Monitor EAS; Wong ngetang; Manajemen peralatan; Ngontrol remot lan nyetel

Model manajemen siji-mandeg: Multi-sistem Linkage; Manajemen; Manajemen umume; Analisis Tepat Data Big Storage

Sertifikat Perusahaan

1
2
3
3

Kabeh Sampeyan Pengin Ngerti Babagan Kita