page banner

RF 8.2Mhz Tag Kubah Tengah EAS Kanthi Pin Security Security-Kubah Tengah

Katrangan singkat:

Tag iki dirancang kanggo sistem RF 8,2MHz. Ukuran tag kasebut diameteripun 2,13 ″ (54mm) lan ireng. Middle Dome Tag nggabungake kemampuan deteksi sing apik karo desain sing visual. Katon elegan lan modern nalika sekaligus dadi salah sawijining label paling angel sing bakal dicoba dicoba. Desain jinis kerang tegese ora ana bukaan kanggo nyoba ngilangi label utawa malah mbukak pry. Disaranake banget tag iki.

Spesifikasi barang

Jeneng merek: ETAGTRON

Nomer Model: Tag Dome Tengah (No.016 / RF)

Tipe: Tag RF

Ukuran: φ54MM (φ2.13 ")

Werna: Abu-abu / Putih / Ireng

Frekuensi: 8,2MHz


Detail Produk

Tag Produk

Produk Katrangan

RF Middle Dome hard tag Sensor Keamanan Supermarket

①Gampang digunakake lan nyopot. Cilik lan bisa didaur ulang. Ukuran lan warna sing beda kanggo pilihan sampeyan. (R45mm, R50mm, R64mm)

② Kompatibel karo kabeh sistem 8.2MHZ. Ditrapake kanggo toko eceran kaya sandhangan, tas dll.

Resistance resistensi kekalahan dhuwur. Kinerja deteksi sing apik.

Jeneng produk

Tag Hard EAS RF

Frekuensi

8,2MHz (RF)

Ukuran barang

Φ54MM

Jangkauan deteksi

0,5-2.0m (kurang saka Sistem & enviornment ing situs)

Model kerja

SISTEM RF

Nyithak

Werna sing bisa disesuaikan

Rincian utama tag hard RF-Kubah Mini:

Black-white-mini-dome-rf8.2mhz-54mm-eas-rf-alarm-hard-golf-tags

Tag 1.Hard, digunakake ing supermarket lan nyimpen kanggo nglindhungi macem-macem sandhangan nyolong dhuwur, duwe kaluwihan utama saka deteksi sing apik ing sistem EAS, didaur ulang lan gampang dioperasikake lan liya-liyane;

2. Operasi sing gampang lan desain sing menarik, Angel, aman lan bisa digunakake maneh, kualitas apik kanthi harga kompetitif;

3. Logo Pelanggan bisa dicithak ing tag minangka syarat R&D lan nggawe gaya anyar.

Produk Rincian

Struktur Internal

ABS berkualitas tinggi + Koil sensitivitas tinggi + Kunci kolom wesi

Bisa disesuaikan

Cetak biasa yaiku abu-abu, ireng, putih lan warna liyane, logo bisa disesuaikan.
Ukuran lan gaya sing beda-beda miturut pilihan sampeyan.

Degaussing 

Pateni tag nganggo detacher RF 8.2MHz.

Deteksi Jarak

EAS-Security-alarm-System-8.2mhz-EAS-RF-Dual-Systerm

Antena RF bisa digunakake kanthi pirang-pirang cara adhedhasar teknologi sing disapu utawa pulsa.
Nggunakake Teknologi Swept RF, siji alas dadi pemancar, ngirim sinyal. Yen label utawa label utuh teka ing sekitar alas, label bakal resonate lan iki dideteksi dening alas nomer loro minangka panrima. Alarm banjur bakal muni.

Yen sampeyan pengin nglindhungi lawang sing jembar, sawetara wadhah sing disapu utawa pulsed bisa digunakake, gumantung saka jembar lawang sing dijaga.

Ditrapake  Adegan

lowest-price-AM-Pencil-tag-Clothing-Security-Tag-AM-Alarm-hard-tag

Alur kerja  Diagram

EAS-alarm-tag-security-system-clothing-store-shopes-anti-theft

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita