page banner

Solusi kanggo Toko Kacamata

Gerbang dipasang ing lawang mlebu toko, jumlahe gerbang ditemtokake kanthi jembar lawang lan jinis gerbang.

Jinis saka Tag & Label EAS

Etagtron nyedhiyakake macem-macem jinis label lan label kanggo kacamata, bisa memenuhi macem-macem kebutuhan.

Tag hard security

1

Label alus keamanan

2

Kepiye cara mbusak label utawa mateni label?

4

Sawise mbayar, sampeyan bisa mbusak keamanan iki saka artikel karo detacher utawa deactivator.

Jumlah detacher utawa deactivator ditemtokake dening jumlah meja kasir.

1

Gunakake detacher magnetik kanggo mbusak label kunci magnetik. Kanggo label, ana deactivator kanggo degaussing.