page banner

Solusi kanggo Pengecer Spesialis

Gerbang keamanan dipasang ing lawang mlebu toko, jumlahe gerbang ditemtokake kanthi jembar lawang lan jinis gerbang.

Klambi Pabrik

Tag Keras

1

RFID

2

Label alus

3

Cathetan: Ukuran lan model sing beda bisa disesuaikan kanggo sampeyan.

Sepatu Pabrik

AM Hard Tag

4

Tag Hard RF

5

Tag Hard Alarm

6

Liyane Pabrik

Tag Keras

7

Label alus

8

Kepiye cara mbusak label utawa mateni label?

4

Sawise mbayar, sampeyan bisa mbusak keamanan iki saka artikel karo detacher utawa deactivator.

Jumlah detacher utawa deactivator ditemtokake dening jumlah meja kasir.

1

Gunakake detacher magnetik kanggo mbusak label kunci magnetik. Kanggo label, ana deactivator kanggo degaussing.