page banner

Solusi kanggo Toko Busana

alarm-security-antennas-entrance-gate-clothes-system-gate

Gerbang dipasang ing lawang mlebu toko, jumlahe gerbang ditemtokake kanthi jembar lawang lan jinis gerbang.

Tag utawa label sing bakal digunakake?

small-clothes-shop-design-decoration-furniture-5

Tag keamanan kanggo Sandhangan:

Panas klambi, Kain ringan kayata klambi, rok, setelan dolanan, Kaos, Etagtron nyedhiyakake tag keamanan kanthi pin cekak 16mm utawa khusus kanggo nglindhungi. Utamane kanggo kain sutra, nggunakake label Etagtron kanthi lanyard liwat tombol, sing luwih apik kanggo nyegah kerusakan.

1

Tips: Lebokake pin liwat sandhangan banjur lebokake ing label. Aja meksa pin menyang tag.

Mangsa Mangsa sandhangan, Etagtron uga bisa menehi tag keamanan kanthi pin dawa utawa label lanyard khusus kanggo nglindhungi Down.

2

Tag keamanan kanggo Sepatu:

shoes-store-eas-system-security-gate-entrance-door-tag

Etagtron nawakake macem-macem jinis tag kanggo nglindhungi macem-macem sepatu.

1
2

Tag keamanan kanggo Bag & Koper:

1

Kantong lan Luaage kalebu komoditas sing regane larang, biasane nggunakake tag alarm dhewe kanggo ngerteni efek proteksi sing luwih apik. Etagtron nawakake macem-macem jinis tag alarm awake sing cocog kanggo cocog karo tas lan promosi gambar merek sampeyan.

Tag keamanan kanggo Aksesoris fashion:

3

Kepiye cara mbusak tag?

4

Sawise mbayar, sampeyan bisa mbusak keamanan iki saka artikel karo detacher utawa deactivator.

Jumlah detacher utawa deactivator ditemtokake dening jumlah meja kasir.

how-to-remove-security-tag-from-clothes-alarm-tag

Gunakake detacher magnetik kanggo mbusak label kunci magnetik. Kanggo kunci magnetik, ana rong jinis kunci: kunci standar lan kunci super, kanggo kunci standar, sampeyan bisa nggunakake detacher kanthi gaya magnet 8000gs kanggo nyopot, kanggo kunci super, sampeyan butuh nggunakake detacher kanthi gaya magnetik 16000gs.